Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ріанна дала потужний імпульс повнометражному фільму «Смурфики»

Люди

Степан СЕМКІВ
12 червня 12:37
139
Джерело: Газета "Життєві історії"

Ріанна озвучує Смурфетку

Ріанна дала потужний імпульс повнометражному фільму «Смурфики»

Життєві історії

 

 

Режисер Кріс Міллер очолив презентацію фільму «Смурфики» на Фестивалі анімації в Аннесі у вівторок, де до нього на сцені приєднався президент Paramount і Nickelodeon Animation Ремсі Найто. Фільм заснований на персонажах і роботах художника Пейо і вийде в кінотеатрах 14 лютого 2025 року. Назву «Смурфики» подарувала компанія Paramount.


«ДНК оригінальних малюнків Пейо керує багатьма творчими рішеннями у фільмі, — сказав Міллер. — Це схема того фільму, який я хочу зняти. Усі сюжетні лінії та думки з коміксів увійшли до фільму, а комікси надихнули стиль анімації на веселість і бадьорість».


Міллер представив незавершені кадри з першої серії фільму разом із демонстраційною версією оригінальної музики. Далі режисер описав, як мистецтво Пейо заклало основу для бачення фільму.

 

 

Режисер показав уривки з фільму та демоверсію музики. Він наголосив на впливі оригінальних малюнків Пейо на візуальний стиль. Режисер описав анімацію як "веселу та бадьору", з динамічними ефектами.


Міллер високо оцінив роботу Ріанни, яка написала, продюсувала та виконала пісні для фільму. Президент компанії Paramount Ремсі Найто назвав Ріанну "найлегендарнішою Смурфеткою".
Смурфики — це відомі герої попкультури з мультсеріалу 1980-х років. 2011 та 2013 років Sony випустила два анімаційні фільми "Смурфики". Перезапуск 2017 року "Смурфики: Загублене село" мав Демі Ловато в ролі Смурфетти.


Джерело: https://www.hollywoodreporter.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter