Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Рецепти: Смачний рулет із риби із солоним огірком

Другі страви

Дарія ДОРОШКЕВИЧ
26 серпня 18:20
57
Джерело: Газета "Дуже смачно!"

Рецепти Дарії Дорошкевич

Рецепти: Смачний рулет із риби із солоним огірком
Ексклюзивні рецепти зіркового блогера

Другі страви – це м'ясо, риба, гриби, картопля, рис, каші, овочі тощо

 

Рулет з риби із солоним огірком

 


Інгредієнти:

кілограм риби тушкою (у мене – білий амур) або 700 г рибного філе, 100 г кисломолочного сиру, великий солоний огірок, 3 яйця, порей, 3–4 ст. л. оливкової олії, 50 г панірувальних сухарів, пучок кропу, чайна ложка сушених і подрібнених томатів (необов’язково), сіль до смаку.

 

Приготування.

Рибу покласти в каструлю, залити водою, довести до кипіння, накрити, зняти з вогню і дати охолонути. Розібрати рибу: вибрати з неї всі кісточки, відрізати плавники, голову та зняти шкірку. Два яйця відварити на круто. Порей нарізати півкільцями. 
У сковорідку налити оливкову олію, додати цибулю порей та потушкувати під кришкою на середньому вогні 10 хвилин. Відварену рибу подрібнити в м’ясорубці або у блендері (я використовую термомікс, чотири секунди, швидкість – шість). Додати до рибного фаршу тушковану цибулю, кисломолочний сир, панірувальні сухарі, нарізаний кріп, сушені помідори, сіль та сире яйце. Перемішати фарш ложкою до однорідності. 
Відварені яйця розрізати на четвертинки. Огірок розрізати уздовж навпіл, а потім кожну половинку ще раз уздовж навпіл. Розкласти харчову термоплівку або фольгу, щоб утворився прямокутник у півтора раза більший, аніж аркуша А4. Викласти зверху прямокутник з рибного фаршу 30 х 20 см. Відступити 5 см від довгого краю і викласти рядок з яєчних четвертинок. Поряд викласти огірки. Скручувати рулет за допомогою плівки/фольги. Готовий рулет обгорнути тією самою плівкою/фольгою. Якщо використовуєте плівку, краї зав’яжіть на вузли, а фольгу просто защипніть. 
Рибний рулет можна готувати 35 хвилин у пароварці або ж такий самий час у духовій шафі, розігрітій до 180 градусів. Із готового рулету зняти плівку/фольгу, дати йому повністю охолонути та подати на стіл. 

 

Смачно і корисно!

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

ЧИТАЙТЕ
Рецепти: Смачний перекус - Сендвіч домашній
14 квітня 19:12 96
Рецепти:  Овочевий салат "Мозаїка"
06 квітня 20:30 97
Рецепти:  Смачні суші   “Тірасі-Дзусі”
05 квітня 22:13 188