Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ребел Вілсон перебуває під шквалом критики та звинувачень

Люди

Богдана СВІТЕНКО
06 серпня 13:45
223
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Ребел Вілсон в епіцентрі скандалу

Ребел Вілсон перебуває під шквалом критики та звинувачень

Життєві історії

Австралійську акторку, сценаристку та продюсерку Ребел Вілсон звинувачують у брехні. Троє продюсерів, які працювали з Вілсон над її останнім фільмом, в якому вона дебютувала як режисерка, звинуватили її в тому, що вона «злісний хуліган». За їхніми словами, Ребел поширює брехню, щоб приховати брак власного професіоналізму.

 

 

На початку цього року 44-річна акторка у своїй автобіографії зробила суперечливі заяви про те, що зазнала сексуальних домагань з боку актора Саші Барона Коена. Ці звинувачення він категорично заперечував. Це призвело до того, що книзі Вілсон було присвячено чимало шпальт.

 

Трійка продюсерів стверджують, що Вілсон залякувала співробітників, намагалася відібрати авторство у перспективного сценариста. Також вони зазначили, що історія із сексуальними домаганнями вигадка.

 

Ці звинувачення виклали в судовому позові Аманда Гост, її чоловік Грегор Кемерон і Вінс Холден. «Вона лицемірно грала роль жертви, щоб домогтися симпатії публіки в надії, що це сприятиме її професійним інтересам», стверджують автори звинувачень.

 

Вони найняли адвокатку Каміллу Васкес і вимагають відшкодування збитків у максимальних розмірах, передбачених законом, за шкоду їхній репутації, емоційні страждання, а також компенсацію за втрачені можливості через негативний розголос, пов'язаний зі звинуваченнями Ребел Вілсон.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter