Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Рассел Кроу розповів про минулі помилки та свій новий фільм

Факти

Степан СЕМКІВ
17 червня 09:56
132
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Рассел Кроу похвалив фільми Marvel

Рассел Кроу розповів про минулі помилки та свій новий фільм

Життєві історії

 

 

60-річний актор Кроу, який з'явиться у фільмі "Мисливець Кравен" у всесвіті Людини-павука, відверто розповів про своє минуле та прокоментував висловлення Дакоти Джонсон щодо "Мадам Павутини". 


Кроу щиро зізнався, що шкодує про деякі свої вчинки в минулому, враховуючи "гнівні слова, надмірні реакції" та "втрачені можливості потоваришувати". Він усвідомлює, що не завжди був ідеальним, але прагне вчитися на своїх помилках і стати кращою людиною.


Кроу прокоментував нещодавнє розчарування фільмом "Мадам Павутина", яке Джонсон порівняла з роботою "комітету". Він не став напряму критикувати Джонсон, але заперечив ідею, що актори в супергеройських фільмах Marvel не повинні мати високих художніх очікувань.


Актор наголосив, що створення таких фільмів це "складна й масштабна робота", яка вимагає чіткої структури та співпраці багатьох людей. Він згадав свій досвід роботи з Marvel над "Тором: Любов і Грім" та DC над "Людиною зі сталі", називаючи це "роботою", яка потребує професіоналізму та самовіддачі.

 


Однак Кроу також визнає, що робота з талановитими режисерами, як Тайка Вайтіті ("Тор") та Дж. Сі Чандор ("Мисливець Кравен"), може бути "творчим стимулом" та "додавати глибини" фільму. Він цінує нагоду співпрацювати з такими майстрами та рости як актор.


На запитання, чи шкодує він про відмову від будь-яких ролей, Кроу відповів ствердно, але не назвав фільм. Він натякнув, що це був біографічний фільм про музиканта, який він вважав "нещирим" з огляду на його власну музичну кар'єру.


Кроу з ентузіазмом розповів про свою роль у новому фільмі "Мисливець Кравен". Він описує свого героя як "складного та багатогранного" персонажа, який бореться з внутрішніми демонами. Актор упевнений, що цей фільм стане захопливим та емоційним для глядачів.


Новий фільм "Мисливець Кравен" обіцяє бути захопливою історією про складного та багатогранного персонажа, яку Кроу втілив з ентузіазмом та майстерністю.


Джерело: https://www.hollywoodreporter.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter