Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Рассел Кроу гратиме у продовженні фільму «Екзорцист Папи»

Люди

03 травня
200

Рассел Кроу в головній ролі

Рассел Кроу гратиме у продовженні фільму «Екзорцист Папи»

ЗІРКИ STORRISS

 

 

Кроу, новозеландський кіноактор, зіграє головну роль у продовженні містичного фільму «Екзорцист Папи». За словами продюсера Джеффа Каца, зірка знову боротиметься з демонічними силами. Касові збори першого фільму 76,9 мільйона доларів на фтлі бюджету у 18 мільйонів дають підстави стверджувати про успіх стрічки й доцільність нового фільму за участі зіркового актора. 

 

Отець Габріеле Аморт (Кроу) є справжнім італійським священником, який виконав понад 100 000 обрядів вигнання злих духів для Ватикану. Його остання місія привела його у складний квест, щоб допомогти одержимому американському хлопчикові. Справа закінчується тим, що він розкриває багатовікову змову, яку Ватикан відчайдушно намагався приховати.

 

Кінець першого фільму натякає на його продовження. Проте наразі немає жодної інформації про те, який саме випадок у практиці священника буде представлений у новому фільмі.

 

Довідка. Рассел Кроу отримав дві номінації на «Оскар» за роль математика у фільмі  «Ігри розуму», 2001 рік, та за роль у стрічці «Своя людина», 1999 рік. 2000 року Кроу здобув «Оскар» за роль полководця Максимуса в історичній драмі «Гладіатор».
Кроу розлучений і ділить з колишньою дружиною двох синів Чарльза, 2003 р.н. і Теннісона, 2006 р.н. Обидва хлопці мають прізвище Спенсер-Кроу. Колишня дружина Даніель Спенсер також акторка. 

 

Джерело: https://www.empireonline.com/

 

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Марія КАЛУШ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter