Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Раміна Есхакзай прокоментувала розлучення з колишнім чоловіком

Люди

09 серпня
167

Раміна Есхакзай прокоментувала розлучення з колишнім чоловіком

Раміна Есхакзай — українська модель та блогерка, вперше поділилась думками про розлучення з адвокатом Євгеном Проніним, з яким у неї були стосунки впродовж п’яти років. Про це вона розповіла під час інтерв’ю Аліні Шаманській. 


За словами артистки, це були чудові роки разом. Вона відчувала себе щасливою в парі  з чоловіком, проте спілкування й ставлення згодом ставали все холоднішими й мало нагадували період початку стосунків.

 

Фото: https://www.instagram.com/raminalalala/


"Я сиділа з подругою. Мені було дуже важко. І коли вона в мене запитала: "Раміно, що зараз тобі дають твої стосунки?". Я сказала: "Нічого". Вона спитала: "Якщо ти втратиш їх, щось зміниться?". Я відповіла: "Ні". Це жахливо. Не можна доводити стосунки до того, щоб була така відповідь на запитання. Якщо ми ставимо крапку в стосунках і ти живеш у країні, де твоє життя може дуже різко перерватися, можна дати собі певний період на те, аби постраждати, потім опанувати себе і йти далі", — зізналась ведуча.

 

Раміна також доповнила, що публічним парам важче розлучатись, проте нині в неї немає претензій до чоловіка, а в нього до неї. 

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter