Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Раміна Есхакзай поділилася нюансами про незнайомця, з яким у неї виникла суперечка

Люди

02 червня
126

Подробиці про нещодавний інцидент із журналісткою та невідомим, який мав із собою зброю.

Раміна Есхакзай поділилася нюансами про незнайомця, з яким у неї виникла суперечка

Раміна Есхаказай розповіла, що стосовно чоловіка на ім'я Ігор Козік, який 1 червня 2023 року некультурно спілкувався з журналісткою в Києві, коли її авто евакуйовували, існує низка незакритих кримінальних справ. 

 

Подробицями ведуча YouTube каналу RAMINA поділилася під час ранкового шоу "Сніданок з 1+1".

 

Журналістка зазначила, що через корупційний складник жодну з кримінальних справ, відкритих на Ігоря, не довели до кінця. 


"Ви бачили, що ця людина була зі зброєю. Він принижував мою честь і гідність. Я про це написала заяву до поліції. Цей чоловік Козік Ігор Олександрович 1979 року народження. Щодо нього відкрито низку кримінальних справ і жодної не доведено до кінця, оскільки присутня корупційна складова. 2021 року разом з іншими особами завдав тілесних ушкоджень Павлові Б. Відтак порушено кримінальне провадження. Злісний неплатник аліментів, має заборгованість з аліментів 300 тисяч гривень. Його позбавили дозволу на зброю, але він далі протизаконно носить її з собою", розповіла Есхакзай.

 

За словами Раміни, Ігор Козік є сином спортсмена, який зараз активно допомагає Україні. Жінка додала, що, ймовірно, батько винайняв синові хорошого адвоката, тож той жодного разу не поніс покарання за свої неправомірні дії.


"Проти нього навіть є кримінальне порушення за розбій. Також за статтею 187 Кримінального кодексу України частина третя злочин проти авторитету органів держвлади, погроза або насильство щодо працівника правоохоронних органів. Зараз у суді перебуває справа і повинні дати ухвалу на оголошення в розшук", додала журналістка.


Нагадаємо, нещодавно Раміна Есхакзай вступила у словесну перепалку з чоловіком, який некультурно поводився, лаявся й мав із собою зброю.

 

Автор: Христина КРАСІВ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter