Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Раміна Есхакзай побувала у гарячих точках Донеччини

Люди

30 липня
104

Раміна Есхакзай побувала у гарячих точках Донеччини

Раміна Есхакзай — українська ведуча та відеоблогерка, відвідала одні з найгарячіших точок фронту на Донбасі. Відео вона опублікувала на своєму YouTube.


Інтерв’юерка зняла матеріал про прифронтові міста Донеччини, а саме про Часів Яр, який постійно перебуває під обстрілами окупантів.


"Все, що я побачила по дорозі, — це повна розруха. Міста просто немає. Я проводила зйомки в Чорнобилі, за ситуацією приблизно те ж саме. Тут вщент усе знищено. Місто постійно криють артилерією. Зараз літо, гарна погода, і коли ти йдеш і бачиш навколо повну розруху, ти розумієш, що тут же жили люди, тут у них було щасливе життя. Потім приходить росія і знищує це життя", — поділилась враженнями Есхакзай.

 

Скриншот із відео блогерки


Раміна теж побувала в Авдіївці, у місті, яке ще до великомасштабного вторгнення побачило війну.  


"Це Авдіївка. Тут живе близько 2000 людей. Тут страшно. Тут думають, що ми не знаємо, що таке війна. Коли я сказала, що приїхала з Києва, люди дивувалися... Я розказала про те, як росіяни кошмарять столицю дронами та ракетами. Що ніхто не забув про війну і ми готові допомогти кожному українцеві. Така-от реальність", — поділилась блогерка.

 

Фото: https://www.instagram.com/raminalalala/


Нагадаємо, що раніше ведуча вже бувала на околицях Бахмута. Тоді вона потрапила під обстріл і вимушено ховалась в окопі з рештками мертвого рашиста.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter