Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Райан Гослінг зізнався, чому не хоче грати негативні ролі

Люди

03 травня
69

Райан Гослінг і його ролі

Райан Гослінг зізнався, чому не хоче грати негативні ролі

ЗІРКИ STORRISS

 

 

Знаменитий актор зізнався, що більше не хоче грати негативні ролі у кіно. Справжня причина цього рішення прихована в його приватному житті. 43-річний Райан, який закоханий у Єву Мендес, є батьком двох доньок: дев'ятирічної Емерсельди та восьмирічної Амади. Саме через дітей Гослінг не хоче брати на себе «негативні ролі», оскільки він боїться їхньої негативної думки про себе. 


У інтерв'ю з відомим американським виданням Райан розповів, що його підхід до нових ролей змінився після того, як він став батьком. Актор сказав виданню: «Я насправді не приймаю ролі, які поставлять мене в якесь темне місце. В момент вибору ролі я намагаюсь відчути, що буде найкращим для всіх нас. Рішення ухвалюю разом із Євою»,— розповідає кінозірка.


Незважаючи на те, що він відомий своєю грою в таких фільмах, як: «Записна книжка», «Барбі», «Ла-Ла Ленд» і «Падаючий хлопець», Райан Гослінг також знімався і у дещо негативних шедеврах, як: «Гангстерський загін», «Вбивство за номерами» та «Тільки Бог прощає».

 

 

Нагадаємо, що Райан став відомим іще у підлітковому віці, коли з’явився в серіалі «Клуб Міккі Мауса». Згодом коли актор виріс, він почав отримувати ролі й у трилерах. З найвідоміших «злих ролей» можемо виокремити роботу у фільмах «НапівНельсон», «Блакитний Валентин», «Драйв» і «Місце за соснами».


Джерело: https://www.mirror.co.uk/

 

 

 

 

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Дем'ян ГАЛАС

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter