Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Райан Гослінг винайняв маклерів і планує оселитися в Лондоні

Люди

Степан СЕМКІВ
05 серпня 12:47
294
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Райан Гослінг і його родина

Райан Гослінг винайняв маклерів і планує оселитися в Лондоні

Життєві історії

 

 

Зірковий актор Райан Гослінг підживлює чутки про те, що він і його сім'я планують переїхати до Лондона після того, як цього тижня його "помітили у пошуках житла" в Барнсі.


43-річний актор фільму "Барбі", схоже, виконував якусь місію, коли перевіряв розкішні об'єкти нерухомості на південному заході Лондона. 


Як повідомляє The Sun, його гламурна голлівудська дружина Єва Мендес хоче віддалити своїх дітей, дев'ятирічну Есмеральду та семирічну Амаду, від голлівудської уваги. Також вважають, що Райан прагне пустити коріння у Великій Британії, щоб у нього був дім, коли він буде у Британії.


Зараз він перебуває у столиці на зйомках науково-фантастичного фільму "Проект "Аве Марія", де грає вчителя природничих наук, який став астронавтом, Райленда Грейса.


У пари є кілька рієлторів, які допоможуть їм знайти ідеальне місце, а також бюджет у розмірі понад 10 мільйонів фунтів стерлінгів". 

 


Торік у липні актор фільму "Дедпул" Райан Рейнольдс і його дружина Блейк Лайвлі придбали будинок у Річмонді вартістю 4 мільйони фунтів стерлінгів.


Також повідомляли, що пара придбала будинок вартістю 1,5 мільйона фунтів стерлінгів у сільській місцевості Північного Уельсу, недалеко від улюбленого футбольного клубу актора "Урексем", але це виявилося не так. 


Вони переїхали до лондонського будинку з п'ятьма спальнями, коли Райан знімав у столиці третю частину своєї франшизи бойовиків.


Південно-Західний Лондон популярний серед зіркових знаменитостей. Бред Пітт і Анджеліна Джолі провели там багато часу, як і Джейсон Судейкіс, коли грав Теда Лассо, американського менеджера вигаданого футбольного клубу "Річмонд". 


Райан зараз знімається в науково-фантастичному фільмі "Проєкт "Аве Марія", де грає вчителя природничих наук, який став астронавтом, Райланда Грейса.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter