Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Райан Гослінг і Емілі Блант розповіли про реакції дітей на їхні фільми

Факти

05 травня
287

Райан Гослінг і Емілі Блант

Райан Гослінг і Емілі Блант розповіли про реакції дітей на їхні фільми

 

Райан Гослін і Єва Мендес

 

Дві дочки Райана Гослінга із партнеркою Євою Мендес не вражені статусом кінозірок їхніх батьків. Гослінг і Мендес разом від 2011 року й виховують доньок Есмеральду та Амаду.

 

Щоб зробити акцент, зірка «Барбі» пригадав, як одного разу їхні діти попросили «перемотати вперед» одну з ролей Мендес. Мама грала роль в одному з їхніх улюблених шоу. 2021 року Мендес озвучила інструктора йоги в епізоді популярного мультсеріалу ABC Kids «Блюі». Есмеральді та Амаді «це не сподобалося» і вони запитали, чи можуть «перемотати вперед цю частину!» мовив Райан.

 

43-річний Гослінг також усвідомив право вето Есмеральди та Амади під час знімання свого останнього фільму The Fall Guy, який щойно вийшов у США. У фільмі також знімається Емілі Блант. Гослінг прагнув виконувати якомога більше трюків, оскільки він грає досвідченого каскадера. Враховуючи, що історія розповідає про каскадера, роль насправді передбачала багато потенційно небезпечних дій, які йому доводилося виконувати.

 

Райан Гослін і Емілі Блант

 

«Діти не хотіли, щоб мене підпалили, — сказав він про фільм The Fall Guy, продюсером якого є Райан. Вони сказали: «Ні. Не треба вогню». Тому я це вилучив зі сценарію». 41-річна Блант, яка грає колишню дівчину Кольта Джоді Морено в The Fall Guy, долучилася до цієї теми. Вона сказала, що виявила, що її діти «теж не хочуть, щоб Райан був кимось іншим, окрім Кена».

 

Емілі Блант виховує доньок Хейзел, дев'яти років і Вайолет, семи років. Жінка ділить дітей з актором і режисером Джоном Красінскі. «Вони бачили «Круїз по джунглях» лише один раз, тому що їм не подобається дивитися на мене на екрані. Я розумію, що я їхня мама і їм дуже дивно бачити, що я граю когось іншого», — пояснила Блант. «Їм не сподобалися підводні пастки і небезпечні ситуації», — сказала номінована на «Оскар» актриса про фільм «Круїз по джунглях». «Діти просто вийшли з кімнати», — додала Емілі.

 

У нещодавньому інтерв’ю WSJ Гослінг розповів, що уникає «ролей негативних персонажів», щоб допомогти зберегти мир у своєму домі з 50-річним Мендесом та їхніми дочками.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Автор: Марія КАЛУШ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter