Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Quest Pistols випустили нову пісню після тривалої перерви

Факти

22 липня
114

Quest Pistols випустили нову пісню після тривалої перерви

Quest Pistols — український рок-гурт, презентували свіжий трек "Хто Ми Є" після відродження оригінального складу колективу з Антоном Савлеповим, Костем Боровським та Микитою Горюком. 

 

У пісні йдеться про єдність і шлях до перемоги, про насамперед підтримку та людяність без яких сьогодні ніяк не обійтись, про теплі спогади та найкраще, що є в кожному з нас. Щоб глядач зумів відчути всіма фібрами душі давні, забуті, довоєнні емоції, то у кліпі створено антураж минулого життя з різними символами, котрі зрозуміють тільки українці.


"Цей старий корабель та всі події на ньому як метафора нашого спільного минулого – Україна 2007. Як привид він ходить десь Дніпром щоночі, в той час як ми з вами бачимо у своїх мріях та снах таке ж саме тепле безтурботне майбутнє", — розповів Антон Савлепов.


Запитання "хто ми є?" для співаків є фундаментальним. Ним можна відкопати коріння, згадати себе, а також жити зараз і намагатись будувати спільне світле майбутнє.

 

Фото: https://www.instagram.com/questpistolsofficial/


"Нам хотілося відчути самим і передати нашим людям дуже важливу емоцію, що врешті-решт усе буде добре, по-новому й українці знову будуть щасливими. Нагадати, що у важкі часи головне бути щирими, єднатися, усвідомлювати власну природу і якості та створювати нову реальність попри перешкоди", — додав іще один учасник Костя Боровський.

 

Слова та музику "Хто Ми Є" створив Саша Чемеров — український музикант, композитор і продюсер.

 

Джерело: 24tv.ua

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter