Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

"Путін": фільм про диктатора

КІНО

09 липня
224

Політичний трилер про злочини російського диктатора

"Путін": фільм про диктатора

"Путін" — майбутній політичний трилер про президента країни-терористки від польського режисера Патріка Вега, який також відомий за псевдонімом Бесаліл.


Насамперед новий фільм розрахований на західну аудиторію, щоб вони ліпше зрозуміли російського диктатора. Перший концептуальний трейлер стрічки вже є на YouTube та з українськими субтитрами.


"Подорож углиб голови російського диктатора", — вказано в описі під тизером.


Режисер у фільмі намагається створити психологічний портрет диктатора в жанрі політичного трилера. У трейлері також можна помітити, що обов’язково буде згадано російську агресію, війни, які вони розпалювали, та, звісно ж, особисте життя диктатора. А саме його шлях, починаючи від перших кроків у політиці, коли він був міжнародним радником Собчака — колишнього мера Петербурга. 

 

Скриншот із трейлера


Ця стрічка стане художнім протестом проти путіна та війни в Україні.


На втілення проєкту вдалось зібрати вже близько 12 мільйонів доларів. За словами самого Патріка, він хоче через цей фільм донести західним людям, хто такий путін. 


"Я — людина, заклеймована комунізмом, оскільки виріс у комуністичній Польщі. Водночас мене сформувала аудіовізуальна культура Голлівуду. Тому я вважаю, що здатний перекласти тонкощі східної культури мовою заходу", — каже Бесаліл для видання The Hollywood Reporter.


Наразі точної дати виходу та іншої докладнішої інформації про стрічку немає.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter