Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Приятель Брюса Вілліса зізнався, що деменція забирає в актора мовні навички

Факти

13 жовтня
202

Зірці бойовиків поставили діагноз лютого цього року

Приятель Брюса Вілліса зізнався, що деменція забирає в актора мовні навички

ЗІРКИ

Приятель Брюса Вілліса, продюсер Гленн Гордон Керон, розповів, як деменція змінила актора та вплинула на життя. Про це повідомляє видання The New York Post.


Гленн заявив, що від моменту, коли його другові діагностували деменцію, він намагається частіше з ним бачитись. Наприклад, приходить у гості до Брюса, щоб той не забув про нього.


"Не завжди вдається, але я намагаюся спілкуватися з ним і з його дружиною. Я дуже хочу залишитися в його житті", — прокоментував Керон.


За словами продюсера, боляче дивитись на те, як хвороба впливає на Вілліса.


"Ніхто не насолоджувався так життям, як він. Він любив життя, просто обожнював прокидатися щоранку і намагатися жити повним життям", — розповів друг Брюса.

 


Гленн також зізнався, що зірці 90-х років потрібен певний час, щоб пригадати його, до того ж Брюс почав мало говорити, а читати й поготів, адже мовні навички досить погіршились.


"Я відчуваю, що впродовж хвилини-трьох він згадує, хто я. Він неговіркий. Колись він був затятим читачем — він не хотів, щоб хтось про це знав, і зараз не читає. Усі ці мовні навички йому більше не доступні, але він усе ще Брюс", — доповнив чоловік.


Нагадаємо, що торік Вілліс закінчив акторську кар’єру. Тоді вважали, що він захворів на афазію, проте в лютому цього року стало відомо, що це деменція, яка швидко прогресує.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter