Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Принц Гаррі зневажає королеву Каміллу у своїх мемуарах

Люди

Степан СЕМКІВ
29 червня 11:51
178
Джерело: Газета "Життєві історії"

Принц Гаррі і король Чарльз

Принц Гаррі зневажає королеву Каміллу у своїх мемуарах

Життєві історії

 

Принц Гаррі і королева Камілла

 

Принц Гаррі не є найбільшим шанувальником королеви Камілли і він не побоявся розповісти про це світові! 39-річний герцог Сассекський не надто схвально відгукнувся про мачуху у своїх мемуарах-бомбі "Запас", а в одному з розділів навіть назвав її "лиходійкою"!


Не дивно, що король Чарльз украй незадоволений негативними відгуками свого молодшого сина про дружину, з якою він одружений від 2005 року. Якщо вірити останнім повідомленням, король, можливо, не може пробачити своєму синові деякі речі, які він сказав про королеву Каміллу, через що королівська ворожнеча все ще триває...


Повідомляють, що король Чарльз не може пробачити принца Гаррі за критику королеви Камілли. "Я думаю, люди повинні усвідомити, що єдине, що Чарльз вважає непрощенним, це критика Камілли", сказав автор книги "Король" Крістофер Андерсен в інтерв'ю Fox News.

 

Королева Камілла і король Чарльз

 

"Немає ніякої критики на адресу Камілли. І, на жаль для Гаррі, Гаррі сказав про неї кілька доволі руйнівних речей. Він чітко дав зрозуміти, що вважає її лиходійкою у творі", додав він.
Якщо ви пам'ятаєте, раніше з'являлися повідомлення про те, що принц Гаррі нібито просив короля Чарльза вибрати між ним і королевою Каміллою, і той факт, що король вибрав свою дружину, говорить багато про що!


"Я думаю, що це все ще турбує короля, і я не знаю, чи буде йому легко пробачити. Я не думаю, що вони коли-небудь пробачать Гаррі це", — зазначив Андерсен, маючи на увазі попередню критику. Він також додав, що внаслідок його негативних слів про королеву Каміллу принц Гаррі зараз "сам по собі".


Хоча королева Камілла публічно нічого не говорила про негативні коментарі принца Гаррі на її адресу, одна з її близьких подруг, як повідомляють, пояснила, наскільки вони її образили. Подруга Камілли Фіона Петті-Фітцморис, маркіза Лансдаунська, розповіла The Sunday Times іще у квітні 2023 року: "Звичайно, це її турбує, звичайно, це боляче. Але вона не дозволяє цьому впливати на неї".


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter