Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Принц Гаррі з дружиною відмовились від Британії й зароблятимуть гроші в США

Люди

18 квітня
225

Принц Гаррі та герцогиня Сассекська

Принц Гаррі з дружиною відмовились від Британії й зароблятимуть гроші в США

ШОУ-БІЗНЕС

 

Принц Гаррі та герцогиня Сассекська

 

Рішення принца Гаррі офіційно зробити США своїм домом нарешті «зачинило двері» перед поверненням до королівських обов’язків. Герцог і герцогиня Сассекські покінчили з життям у королівській родині й зосередилися на зароблянні грошей у Штатах. Вони задекларували своє нове постійне місце проживання – США. Їхній будинок коштує 14 мільйонів доларів і має шість спалень та сім ванних кімнат. Про це повідомили сьогодні експерти MailOnline.


Марк Борковскі, провідний піар-гуру Великобританії, сказав, що Гаррі та Меган остаточно визначили брендами свої імена і статуси, щоб заробляти мільйони. «Межу підведено, і мала надія на зближення з королівською сім’єю тепер остаточно зникла. Гаррі зачинив двері та спалив усі мости»,  мовив експерт. 

 

 

Гаррі та Меган запустили в США власний бренд полуничного варення. Задля цього Меган подарувала обмежену серію банок варення своїм друзям і впливовим людям, які ділилися зображеннями в інстаграмі. Експерти вважають, що вона намагається використовувати свій профіль, щоб заробити мільйони у світі їжі та стилю життя. Так робить її подруга Гвінет Пелтроу.


«Наразі вся їхня діяльність здається комерційно заангажованою. Наприклад, угода з Netflix. Вони передали їм три свої проєкти. Зараз пара перебуває під мікроскопом, що дуже ускладнює досягнення успіху, адже про невдачу говорять більше, ніж про успіх. Їм потрібні успішні історії. Усі очі будуть прикуті до їхньої комерційної життєздатності», додав Борковскі.

 

Будинок подружжя в США


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Степан СЕМКІВ

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter