Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Принц Гаррі та Меган Маркл знову потрапили під хвилю хейту

Факти

Марія КАЛУШ
16 вересня 11:16
89
Джерело: Газета "Життєві історії"

Принц Гаррі й відео Кейт Міддлтон

Принц Гаррі та Меган Маркл знову потрапили під хвилю хейту
Черговий зашквар Гаррі

Життєві історії

 

 

Лише за декілька місяців після того, як принца Гаррі розкритикували за публікацію про Ігри нескорених на 11-му дні народження племінника принца Джорджа, він і Меган Маркл потрапили під критику через невдалий час іще однієї події. 


За декілька годин після того, як Кейт Міддлтон оприлюднила емоційне трихвилинне відео, оприлюднене в обліковому записі принца та принцеси Уельських в інстаграмі, що вона закінчила хіміотерапію, Netflix опублікував тизер нового шоу принца Гаррі, Polo. 

 


9 вересня принцеса Уельська розповіла своїм шанувальникам про свою боротьбу з раком, поділившись щирим повідомленням, яке супроводжувало зворушливе відео, як її сім’я насолоджується часом на природі. «Оскільки літо добігає кінця, я не можу передати вам, яке це полегшення — нарешті завершити хіміотерапію», — каже мама трьох дітей у відео, перш ніж перейти до роздумів про те, наскільки «неймовірно важкими» «Останні дев’ять місяців» були для всієї родини. «Життя, як ви знаєте, може змінитися миттєво, і нам довелося знайти спосіб переміщатися в бурхливих водах і невідомою дорогою», — продовжила вона.


«Подорож раку є складною, страшною та непередбачуваною для всіх, особливо для найближчих людей. Зі смиренням це також ставить вас віч-на-віч з вашими власними вразливими місцями, про що ви ніколи раніше не думали, а водночас це новий погляд на все», — додала принцеса Уельська.


Лише за декілька годин після виходу щирого відео Netflix опублікував перший тизер серіалу «Поло принца Гаррі». Допис містив кілька зображень із серіалу та підпис: «Polo — це новий документальний серіал, який розповідає про елітних світових гравців і пропонує ексклюзивний погляд за лаштунки швидкоплинного світу спорту. 


Стримінгову платформу розкритикували за невдалий час реклами Polo, але наразі неможливо дізнатися, чи це зробили суто Netflix і його PR-команда, чи герцог і герцогиня Сассекські також сказали своє слово.


«Чудовий момент, netflix, ти огидний. Намагаєшся відступитися від принцеси Уельської, щоб продати поганий серіал про кривдника тварин», — критикував інший користувач X. «Lmao точно за розкладом… це так жалюгідно навіть для них», — розкритикував інший. «Огидно продавати серіал цього кривдника тварин, використовуючи популярність і доброзичливість його невістки в день, коли вона оголосила, що покінчила з хіміотерапією. Дуже огидно», — додав хтось інший.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter