Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Принц Гаррі і Меган Маркл зневажають королівську родину

Факти

06 листопада
157

Історія стосунків у королівській родині

Принц Гаррі і Меган Маркл зневажають королівську родину

КОРОЛІВСЬКА РОДИНА

 

 

 

 

Принца Гаррі звинуватили у неповазі до королівської родини. Він відхилив запрошення на святкування з нагоди 75-річчя свого батька, короля Чарльза. Монарх проведе святкування в Кларенс-хаусі в Лондоні, щоб відзначити важливу віху в житті.


Інсайдери кажуть, що хоча герцога Сассекського запрошено на вечір, він не буде присутній 14 листопада. Це різко контрастує з останнім великим днем народження короля п'ять років тому. Тоді Гаррі та Меган вирішили відкласти свій медовий місяць, щоб відвідати вечірку в саду на честь його 70-річчя. Це вже другий випадок, коли Гаррі, очевидно, відмовляється від нагоди провести час зі своїм батьком.

 

Взаємини стали ще напруженішими після того, як він і Меган Маркл відмовилися від посад членів королівської сім’ї та переїхали до Каліфорнії. Вони зробили низку заяв про ставлення до них у палаці, зокрема в інтерв’ю з Опрою Вінфрі та в мемуарах Гаррі.


Хоча герцог був присутній на коронації свого батька у Вестмінстерському абатстві в травні, його стосунки з королем Чарльзом залишаються розірваними — королівська сім'я публічно не відзначає його день народження у вересні. Інсайдер стверджує, що герцог Сассекський не отримував жодних особистих побажань від свого брата принца Вільяма чи свого батька короля Чарльза.


Герцог і герцогиня Сассекські розповіли американській телеведучій Опрі Вінфрі, що коли Меган оголосила про свою вагітність, неназваний член королівської родини поставив під сумнів колір шкіри їхнього сина Арчі.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

ЧИТАЙТЕ

СТЕЛИСЯ, БАРВІНКУ!
ГАЗЕТА «ЖИТТЯ. ІСТОРІЇ»
СТЕЛИСЯ, БАРВІНКУ!
22 липня 13
ВАЛЕНТИНА
ГАЗЕТА «ЖИТТЯ. ІСТОРІЇ»
ВАЛЕНТИНА
22 липня 13
НА ЧАТАХ БIЛЯ ВIКНА
ГАЗЕТА «ЖИТТЄВІ ІСТОРІЇ»
НА ЧАТАХ БIЛЯ ВIКНА
22 липня 11