Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Принц Гаррі і Меган Маркл зневажають королівську родину

Факти

06 листопада 11:43
194
Джерело:

Історія стосунків у королівській родині

Принц Гаррі і Меган Маркл зневажають королівську родину

КОРОЛІВСЬКА РОДИНА

 

 

 

 

Принца Гаррі звинуватили у неповазі до королівської родини. Він відхилив запрошення на святкування з нагоди 75-річчя свого батька, короля Чарльза. Монарх проведе святкування в Кларенс-хаусі в Лондоні, щоб відзначити важливу віху в житті.


Інсайдери кажуть, що хоча герцога Сассекського запрошено на вечір, він не буде присутній 14 листопада. Це різко контрастує з останнім великим днем народження короля п'ять років тому. Тоді Гаррі та Меган вирішили відкласти свій медовий місяць, щоб відвідати вечірку в саду на честь його 70-річчя. Це вже другий випадок, коли Гаррі, очевидно, відмовляється від нагоди провести час зі своїм батьком.

 

Взаємини стали ще напруженішими після того, як він і Меган Маркл відмовилися від посад членів королівської сім’ї та переїхали до Каліфорнії. Вони зробили низку заяв про ставлення до них у палаці, зокрема в інтерв’ю з Опрою Вінфрі та в мемуарах Гаррі.


Хоча герцог був присутній на коронації свого батька у Вестмінстерському абатстві в травні, його стосунки з королем Чарльзом залишаються розірваними — королівська сім'я публічно не відзначає його день народження у вересні. Інсайдер стверджує, що герцог Сассекський не отримував жодних особистих побажань від свого брата принца Вільяма чи свого батька короля Чарльза.


Герцог і герцогиня Сассекські розповіли американській телеведучій Опрі Вінфрі, що коли Меган оголосила про свою вагітність, неназваний член королівської родини поставив під сумнів колір шкіри їхнього сина Арчі.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter