Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Пост Мелоун здивував шанувальників своїм схудненням на 55 кілограмів

Люди

Степан СЕМКІВ
15 вересня 11:08
326
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Пост Мелоун і газована вода

Пост Мелоун здивував шанувальників своїм схудненням на 55 кілограмів
Секрети зіркового співака

Життєві історії

 

 

29-річний виконавець пісні I Had Some Help раніше писав, що дотримання суворої дієти допомогло йому схуднути з 240 до 185 кілограмів. Нещодавно під час виступу в амфітеатрі Utah First Credit Union в рамках туру F-1Trillion Post (справжнє ім'я Остін Річард Пост) продемонстрував свій підтягнутий прес і струнку фігуру в кроп-топі.


11 вересня музикант Circles з'явився на сцені VMA, щоб отримати престижну нагороду «Відео року» за кліп Fortnight, його популярну спільну роботу з Тейлор Свіфт. Після цих нещодавніх виступів шанувальники похвалити Поста в соціальних мережах за його схуднення, здоров'я та загальну трансформацію, багато хто відзначив, наскільки «худий» і «здоровіший» він має вигляд.

Цього тижня в інстаграмі хітмейкер Better Now поділився новими фотографіями з VMA та свого нещодавнього концерту. На одному з фото для його 27 мільйонів підписників в IG можна було побачити підстрижену середню частину тіла Поста.


Шанувальники в коментарях до його поста від 9 вересня поділилися своїми думками. «Ти найкрасивіша людина всередині і зовні!!!» написав один із них, а інший додав, що він має такий “худий вигляд зараз!”. Ще хтось зазначив, що його вбрання було «сексуальним», а ще один шанувальник додав, що він виглядає «дуже добре».    

 


Торік у квітні хітмейкер Sunflower поділився зі своїми шанувальниками, що його нова мотивація поставити на перше місце свій добробут виникла після народження доньки у травні 2022 року, що спонукало його змінити свої звички в харчуванні.


Під час свого виступу на подкасті «Досвід Джо Рогана» торішнього літа Пост поділився, що скорочення споживання газованої води відіграло величезну роль у його успішному схудненні.


«Газована вода це дуже погано. Вона така хороша, але така погана»,  сказав він ведучому Джо Рогану в серпні 2023 року. «Я важив 240, а зараз 185», додав він. У повідомленні для своїх підписників в інстаграмі торік у квітні Пост відверто сказав, що народження доньки мотивувало його почати серйозно ставитися до свого здоров'я. «Думаю, татове життя почалося, і я вирішив відмовитися від газованої води й почати краще харчуватися, щоб бути поруч із цим маленьким ангелом якомога довше»,  пояснив він.  


23 квітня Пост поділився в соціальних мережах своєю фотографією, яку зробив Адам де Грос. Номінант на «Ґреммі» був без сорочки, що підкреслювало його складну колекцію татуювань і витончену фігуру, а шанувальники вітали його досягнення. На знімку він був одягнений у коричневі штани, які залишив розстебнутими, відкриваючи чорні боксери від Tom Ford.


Прагнучи поділитися своєю думкою про його привабливий зовнішній вигляд, шанувальники перейшли до розділу коментарів до завантаження. «Більше не потрібно носити сорочку», написав один з них, а інший додав: «Пост переживає свою сексуальну еру, і я за нього». 


Джерело: https://www.shefinds.com/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter