Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Post Malone пригадав, як невдало освідчився своїй дружині й вона відмовила

Факти

02 вересня
135

Post Malone пригадав, як невдало освідчився своїй дружині й вона відмовила

Post Malone — американський репер, відверто поділився історією, як намагався освідчитися своїй теперішній дружині, але вона відмовила, бо він був п’яний. Про це пише Independent із посиланням на подкаст Call Her Daddy.


Два роки тому, коли він освідчувався нареченій, вона спершу відмовила йому. За словами співака, тоді він був п'яний і розчарований через значні втрати в казино Лас-Вегаса. 


Виконавець попросив наречену вийти за нього, коли вони повернулися в готельний номер. Однак, отримавши відмову, він вирішив іще раз спробувати наступного дня, коли був уже тверезим. Тоді все вийшло вдало.

 

Скриншот із подкасту


Зірка також повідомив, що вони ще офіційно не розписались, але вже стали батьками. До слова, знаменитість розповів про заручини та народження дитини в червні 2022 року на Howard Stern Show.


"Її серце таке величезне. Я завжди хотів дітей та велику сім'ю. І я міг сказати, що вона буде справді хорошою мамою. І вона начебто мама номер один у довбаному всесвіті", — сказав тоді він.


Імені дитини та самої нареченої Post Malone не розголошує, адже хоче зберегти їхню приватність. 


До того ж артист заявив, що його наречена допомогла йому позбутись алкогольної залежності та змусила почуватись знову людиною. Нині номінант на премію "Ґреммі" сфокусований на стабільному житті й з нетерпінням чекає на одруження.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.

 

ГОРОСКОП на сьогодні для всіх знаків зодіаку

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter