Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Пірс Броснан знімається в ролі тренера у фільмі про боксера

Люди

28 квітня
106

Пірс Броснан у новому фільмі

Пірс Броснан знімається в ролі тренера у фільмі про боксера

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

Легенда Джеймса Бонда зіграє головну роль у новому фільмі про боксера – «Велетень». В основі сюжету реальна історія британсько-єменського боксера принца Насіма «Наза» Хамеда. Це розповідь про непростий шлях до чемпіонату світу під опікою ірландця (тренер Брендан Інгл). 

 

AGC Studios фінансуватиме та продюсуватиме цей фільм. Вони зібрали зіркову команду продюсерів: Марка Лейна з Tea Shop Productions і Кевіна Семпсона з White Star Productions.
У Йоркширі триває знімання проєкту. Сценаристом і режисером фільму є Роуен Атлейл.

 

 

Агент 007 зазнав серйозної трансформації для своєї ролі, додавши років завдяки магії зачіски та макіяжу. Ірландська 70-річна зірка має зовсім не такий вигляд, як зазвичай на екрані. Ми звикли до того, що він одягається ошатно у зшиті на замовлення костюми. Однак для цієї ролі Броснан змінює бренд «Армані» на Adidas.

 

У синьому спортивному костюмі та в білих кросівках актора бачили, як він прогулювався вулицею в піднесеному настрої між дублями під час знімання. Щоб грати роль Інґла, його зовнішність зазнала змін: у нього білі зачесані пасма і прості окуляри. Помітивши камеру, Броснан жартома підняв кулаки й усміхнувся.

 

Джерело: metro.co.uk

Автор: Степан СЕМКІВ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter