Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Періс Хілтон із чоловіком завітали на фестиваль Future of Everything

Факти

Марія КАЛУШ
26 травня 13:55
203
Джерело: Газета "Життєві історії"

Періс Хілтон — сувора мама

Періс Хілтон із чоловіком завітали на фестиваль Future of Everything

Життєві історії

 

 

Бізнесвумен і мама Хілтон відвідала фестиваль у неймовірній блакитній сукні-міді з мереживним V-подібним вирізом, затягнутою на талії та з плісированою спідницею. Вона доповнила образ чорною сумочкою у формі серця, окулярами та чорними туфлями на високому каблуку. Її чоловік, Картер Реум, одягнув темно-синю сорочку на ґудзиках, витончені чорні штани та стильні кросівки. 

 


Перш ніж вони зайняли свої місця на сцені для панельної дискусії під назвою «Майбутнє впливу: технології, медіа та нова модель», Хілтон і її чоловік позували для фотографій разом у гармонійному синьому одязі.


Періс одружилася з підприємцем у приватному маєтку в Лос-Анджелесі 11 листопада 2021 року. Реум є керівником венчурної компанії M13.


Незважаючи на те, що білява красуня все ще виступає на концертах, такі заходи залишаються у минулому. Тепер її основна мета — бути найкращою мамою для двох маленьких дітей, яких вона виховує з Реумом.


Періс розповіла в інтерв’ю WSJ про свої прагнення бути «суворими» батьками та обговорила свої плани запровадити політику заборони телефонувати, поки її діти ще маленькі. «Я сподіваюся, що вони будуть «ботаніками», як їхній тато», — сказала вона WSJ. «Якийсь час я робитиму все, щоб у них не було смартфона. Чимало дітей отримують телефони в надто ранньому віці й мають доступ до інтернету. Я не прагну цього для своїх дітей. Тому буду суворою мамою», — сказала Хілтон.


У Періс Хілтон двоє дітей: Фенікс, якому рік, і Лондон, якій шість місяців.


Джерело: https://www.shefinds.com/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter