Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Періс Гілтон із чоловіком і синочком відпочивають на морі

Люди

Степан СЕМКІВ
05 квітня 09:05
1131
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Періс Гілтон із первістком

Періс Гілтон із чоловіком і синочком відпочивають на морі

Життєві історії

 

 

Періс Гілтон, американська фотомодель і спадкоємиця найбільшої у світі мережі готелів і курортів Hilton, мала вигляд щасливіший, аніж будь-коли, на пляжі під час розкішної відпустки на Сен-Бартс. Вона насолоджувалася відпочинком зі своїм однорічним сином Феніксом і чоловіком Картером Реумом.

 

Пара, яка одружилася в приватному маєтку в Бель-Ейр 2021 року, ризикнула взяти свого сина на море. Вони вирушили на веселу прогулянку в байдарках кришталево блакитним океаном острова. Коли 43-річний венчурний капіталіст використовував весло, щоб керувати судном у воді, його дружина тримала їхнього первістка на колінах.

 

 

З цієї нагоди мати двох дітей одягла яскраво-блакитний одяг із білими смугами на руках, відповідний капелюшок і пару сонцезахисних окулярів великого розміру. Пара захистила Фенікса від сонячних променів, одягнувши на нього чарівний червоний чохол із капелюхом у вигляді омарів, який пасував до його рятувального жилета. Реум задокументував цей момент, зробивши фотографії своєї дружини та сина на своєму телефоні після стрибка у воду.

 

Раніше Гілтон розповіла, що «незабаром» покаже громадськості обличчя своєї доньки Лондон у розділі коментарів до відео, яке опубліковано в її обліковому записі TikTok.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter