Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Памела Андерсон розповіла про свої проблеми з психічним здоров'ям

Люди

Степан СЕМКІВ
18 жовтня 10:26
192
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Памела Андерсон на презентації свого фільму

Памела Андерсон розповіла про свої проблеми з психічним здоров'ям
Зіркова акторка на червоній доріжці

Життєві історії

 

 

На Цюрихському кінофестивалі 57-річна випускниця «Рятувальників Малібу» розповіла, що страждала від депресії «кілька десятиліть». Андерсон була присутня на фестивалі, щоб представити свій новий фільм «Остання танцівниця», а також отримати почесну нагороду «Золоте око».


Андерсон висловила радість з приводу продовження своєї роботи та отримання нагороди, а потім поділилася думками про свою боротьбу за психічне здоров'я протягом останніх кількох років. «Я дивлюся на це зараз і відчуваю, що я потрапила з «Рятувальників Малібу» на Бродвей. Я не знаю, що сталося між ними, все як у тумані», - поділилася вона.


Мама двох дітей додала: «Я просто щаслива бути тут, у цей момент, тому що я думаю, що у мене була депресія протягом декількох десятиліть». Засновниця Sonsie продовжила: «Я ніколи не думала, що буду на сцені і отримуватиму таку нагороду. Я просто хочу продовжувати працювати. Я з нетерпінням чекаю нових звершень».

 


Щодо свого злету до слави і нещодавнього відродження, Андерсон сказала: «Бути частиною попкультури - це чудово, але це і благословення, і прокляття. Люди закохуються в тебе через купальник. Це зайняло багато часу, але я тут».


Акторка розповіла, що в дитинстві була «пустотливою дитиною» і почала амбітно мріяти завдяки своєму фінському дідусеві. «Він дуже заохочував мою уяву. Він дав мені зрозуміти, що ти не просто продовження своїх батьків або маленького містечка, в якому ти виріс», - згадує вона.  


У новій драматичній стрічці Джиа Копполи «Остання танцівниця» Андерсон грає Шеллі, танцівницю з Лас-Вегаса, яка виступає як блискуча, розцяцькована і вкрита кришталем зірка останнього класичного підлогового шоу «Міста гріхів». «Я не думаю, що змогла б зіграти цю роль (в «Останній танцівниці»), якби не мала того життя, яке мала, тож воно того варте», - розповіла Андерсон на фестивалі. «Якщо я зможу продовжувати працювати і використовувати цю боротьбу та виклики... я почуватимуся щасливою».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter