Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Оззі Осборн зізнався, що вживав кетамін після операції

Люди

Степан ПАВЛІВ
14 жовтня 10:33
216
Джерело: Газета "Життєві історії"

Оззі Осборн і допомога його дружини

Оззі Осборн зізнався, що вживав кетамін після операції
Зірка рок-музики і його одкровення

Життєві історії

 

 

Останнім часом англійський рок-музикант Оззі Осборн був дуже відвертим зі своїми шанувальниками щодо власного здоров'я, враховуючи боротьбу з хворобою Паркінсона, перенесену торік операцію на хребті й навіть боротьбу за тверезість. 


Нещодавно він зізнався, що після багатьох років тверезості він не є «повністю» тверезим, і в нього може виникнути спокуса повернутися до сильніших наркотиків через постійні проблеми зі здоров'ям.


У нещодавньому випуску «Хронік божевільні», нового подкасту з рокером Black Sabbath і гітаристом Біллі Моррісоном, Осборн сказав, що тепер, коли він не зовсім тверезий, він значно щасливіший. Музикант каже, що іноді вживає марихуану, але знає, що Шерон Осборн цього не схвалює. 

 


Його дружина, з якою він одружений уже 42 роки, з іншого боку, не відчуває себе так само. Осборн похвалив її за те, що вона допомогла йому триматися подалі від деяких сильніших наркотиків, які він вживав у минулому, і вважає, що йому дуже пощастило.


Говорячи про важчі наркотики, вокаліст Children of the Grave згадав, що вживав кетамін після недавньої операції, коли в нього виникли проблеми з шиєю та спиною, і сказав: «Нещодавно я звернувся до лікаря і почав приймати цей кетамін. Він вколов мені крихітну дозу, але цього було достатньо, щоб запалити мене. Ця штука повернулася і обтяжила мій мозок».


Вокаліст War Pigs продовжив, що хоча не у кожного в житті буде Шарон, є багато інших людей і місць, які можуть допомогти, якщо ви хочете очиститися, зокрема анонімні алкоголіки, яких він колись відвідував.


Він сказав слухачам, що більше не відвідує АА, але думає, що, можливо, йому варто повернутися, оскільки вони «допомогли йому до певної міри розібратися».


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter