Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Остін Батлер розповів про свою неучасть у серіалі "Голодні ігри"

Факти

29 червня
174

Остін Батлер та інші зірки "Голодних ігор"

Остін Батлер розповів про свою неучасть у серіалі "Голодні ігри"

 

 

Актор Остін Батлер розповів в інтерв'ю виданню Buzzfeed, що він пройшов прослуховування, але не отримав роль у популярному кіносеріалі. Він поділився, що його прослуховували на роль Піта Мелларка, чоловіка, який представляє Округ 12 у 74-х щорічних "Голодних іграх", разом із жінкою Кетніс Евердін (Дженніфер Лоуренс).


Джош Хатчерсон знявся разом із Лоуренсом і Ліамом Хемсвортом у чотирьох фільмах "Голодних ігор", які допомогли тріо стати світовими зірками.


Розмірковуючи про процес кастингу "Голодних ігор", режисер Гері Росс розповів The Hollywood Reporter: "Чесно кажучи, у мене було реальне відчуття того, кого я хочу, ще до прослуховування, але оскільки це була величезна франшиза, студія хотіла, щоб усі прочитали, що було нормально. Це було весело, справді. Дженніфер винесла двері з цього місця. Джош був бездоганним. Я й гадки не мав, що Ліам не американець, доки не поговорив із ним, коли читання закінчилося. Вони всі були просто чудові. Для мене це були дуже легкі рішення".


Хоча останній фільм франшизи "Голодні ігри" вийшов 2015 року, сагу нещодавно відродили та продовжили. Торік Lionsgate випустила приквел "Голодні ігри: Балада про співочих птахів та змій" із Томом Блайтом і Рейчел Зеглер у головних ролях. Фільм також адаптований за однойменним романом авторки "Голодних ігор" Сюзанни Коллінз, розповідає про юні роки Коріолана Сноу до того, як він стає тиранічним президентом Панему, якого у фільмі зобразив Дональд Сазерленд.


Раніше цього місяця компанія Lionsgate оприлюднила плани щодо нового фільму про Голодні ігри, "Голодні ігри: Світанок на жнивах" за мотивами нового роману Коллінз. Події фільму відбуватимуться в Панемі за 24 роки до подій "Голодних ігор" і будуть приурочені до жнив 50-х Голодних ігор, також відомих як Придушення другої чверті. Переможцем 50-х Голодних ігор став Хеймітч Абернаті, якого в екранізації "Голодних ігор" зіграв Вуді Гаррельсон.


Френсіс Лоуренс веде переговори про те, щоб стати режисером адаптації для банера Ніни Джейкобсон і Бреда Сімпсона Color Force. Лоуренс, сценарист Майкл Арндт і продюсер Джейкобсон співпрацювали з Lionsgate над чотирма екранізаціями "Голодних ігор": "Голодні ігри", "У вогні" і "Сойка-пересмішниця", яку розділили на дві частини. Фільми зібрали в прокаті 3,3 мільярда доларів.


Scholastic опублікує "Схід сонця на жнивах" одночасно в друкованому, цифровому та аудіоформатах у Північній Америці та інших англомовних територіях 18 березня 2025 року.
Lionsgate запланувала широкий кінотеатральний реліз "Голодних ігор" на 20 листопада 2026 року.


Джерело: https://www.hollywoodreporter.com/

 

Автор: Марія КАЛУШ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter