Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Остапчук, Позитив і Буше потрапили у скандал через висловлювання щодо жінок

Люди

07 серпня
202

Остапчук, Позитив і Буше потрапили у скандал через висловлювання щодо жінок

Остапчук, Позитив та Буше — зірки українського шоубізнесу, нарвались на критику через свої висловлювання стосовно жінок на YouTube-проєкті "Мекнув — питайте".


У мережі розгорівся черговий скандал, бо знаменитості обговорювали жінок та стосунки з ними. Найбільше користувачів вразив епізод, де вони розмовляють про зовнішність жінки. Чоловіки ділились думками, чи нормально, коли в дівчини є волосся на тілі і чи подобається їм це.


"Мені взагалі не ок. Я вважаю, що дівчина має бути поголеною всюди... Естетично мене це коробить. Це ваше життя, але я дивлюсь на це і думаю: "Ну окей, тоді Карпати в безпеці". Робіть депіляцію, щоби все було гарно та красиво, бо ми теж намагаємося бути красивими", — заявив Володимир Остапчук.


Богдан Буше відразу доповнив, що дівчина не може бути "10 із 10" без депіляції. Позитив жартома сказав, що, коли є волосся, то "всім буде тепло".

 

Скриншот із відео


Люди почали писати гнівні коментарі, в яких засуджують ведучих. Жінки вважають, що право голитись або ж ні має бути в кожного, а не тільки у чоловіків.


Дружина Остапчука, а також продюсерка шоу Катерина Полтавська, сказала, що хлопців вирішили загейтити ні за що.

 

"Хтось із хлопців хіба сказав, що всі жінки мають голитися? Вони говорили про свої вподобання й про те, які жінки подобаються їм… Зараз це скидається, навпаки, як булінг чоловіків за їхні вподобання. Голитися чи ні — жінки мають вирішувати, опираючись на свою думку, а не на незнайомих чоловіків", — прокоментувала вона.


За її словами, ведучі не говорили про всіх жінок, лише про своїх, до того ж це їхня думка, яка пролунала на розважальному шоу.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter