Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Остап Ступка дав перше інтерв’ю після ДТП

Факти

07 липня
167

Остап Ступка дав перше інтерв’ю після ДТП

Остап Ступка вперше дав інтерв’ю після того, як 4 квітня потрапив у ДТП в центрі Києва. Він висловив свої думки стосовно інциденту у програмі "Говорить Суханов".


Народний артист України у стані сильного алкогольного сп'яніння виїхав на зустрічну смугу та врізався в автівку на паркінгу, де все ще сидів водій. Остап не гадає, що через це став злочинцем, до того ж аварію називає лиш нещасним випадком. 


За словами актора, цю трагедію послала йому доля і насамперед розцінює її як життєвий урок.


"Я подумав, за що це мені таке? Чому? Це, може, людині дається якесь випробування. Ми люди і всі робимо помилки так чи інакше. Можливо, до мене у 55 років прийшов цей знак жорстокий, щоб я зупинився і щось подумав, щось переосмислив і переоцінив", — сказав він.

 

Фото: https://www.instagram.com/suhanov.official/


Про свою провину Ступка говорить без сильного бажання. На його думку, це нещасний випадок, а провини артист не визнає.


"Ну, я ж не злочинець. Я на першому судовому засіданні сказав, що це якийсь злий фатум, не знаю що це таке... Це шанс, розуміння, знак, образ, що завгодно. У такий жорстокий спосіб доля чи батько з небес сказав мені: "Зупинися", — додав актор.


Нагадаємо, Остап в’їхав своїм Range Rover у припарковане авто Mitsubishi, де перебував 38-річний чоловік. Постраждалого госпіталізували із серйозними травмами. Також відомо, що алкотестер показав у крові артиста 1,62 проміле за допустимого рівня 0,2 проміле.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter