Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Орландо Блум розповів про стосунки з Кеті Перрі й внутрішній світ

Факти

26 квітня
405

Орландо Блум і Кеті Перрі

Орландо Блум розповів про стосунки з Кеті Перрі й внутрішній світ

 

 

Зірковий актор нещодавно був гостем програми із Тревором Ноа. Блум обговорював новий документальний серіал «Орландо Блум: До краю». Ноа запитав гостя про його життя поза роботою. Він зазначив, що Блум і його партнерка Кеті Перрі, здається, живуть «нормальним життям». Пара почала зустрічатися 2016 року. 2020 року в них народилася донька Дейзі Дав.

 

«На мій погляд, одна з речей, через яку я закохався в Кеті, – це її музика. Вона ненавидить, коли я це говорю, й тому повинен говорити про це делікатно. Проте її музика була всюди. Я чув її пісні на кожній радіостанції, проте не завжди це усвідомлював. І я закохався в Кетрін, цю дівчину із Санта-Барбари», — відповів Блум.

 

Він розповів,  що батьки Перрі були «пасторами, які мали талони на харчування. Ми не говоримо про гламурний Монтесіто. Це бік, якого ніхто не знає», – мовив Орландо.

 

Блум сказав, що Перрі також «вимагає, щоб я розвивався і ставав кращим. Я відчуваю, що роблю це саме для неї. І це створює феєрверк, вибачте за каламбур», — сказав він. «Але це також приносить багато задоволення і значний розвиток», – додав актор.

 

«Я б не проміняв наше життя ні на що, хоча іноді запитую себе, як ми це зробимо. Тому що у нас є дві гігантські кар’єри, які іноді схожі на два всесвіти», — сказав він. «Проте я щоразу повертаюся до неї. Намагаюся взяти її за руку, провести назад до піщаного кар’єру і кажу, що ми просто плануємо побудувати замок із піску», - додає актор.

 

Джерело:https://edition.cnn.com

Автор: Степан СЕМКІВ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter