Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Орландо Блум і Кеті Перрі насолоджуються відпочинком у Франції

Факти

Степан СЕМКІВ
18 липня 10:20
498
Джерело: Газета "Життєві історії"

Орландо Блум і його кохана дружина

Орландо Блум і Кеті Перрі насолоджуються відпочинком у Франції

Життєві історії

 


Під час сонячного відпочинку на півдні Франції папараці сфотографували Орландо Блума та Кеті Перрі, які насолоджувалися купанням в океані.


Знімки, які швидко потрапили в соціальні мережі, породили неабиякий ажіотаж серед шанувальників.


У той час як деякі користувачі IG зізналися, що «не впізнали» 47-річного Блума з першого погляду, інші прямо зауважили, що актор «Володаря перснів» значно «постарів» відтоді, як вони бачили його востаннє. Інші стали на його захист і наголосили, що вони з 39-річною Перрі сфотографувалися в «поганих ракурсах», які не роблять зірці «Піратів Карибського моря» честі.

 


2016 році розпочалася історія кохання хіта Teenage Dream та випускниці Gran Turismo, яка відзначилася кількома перервами, а кульмінацією стали романтичні заручини на День святого Валентина 2019 року. Їхнє весілля, спочатку заплановане на наступний рік, було відкладено через непередбачувані обставини, пов'язані з пандемією.


У серпні 2020 року в Перрі та Блума народилася донька Дейзі Дав Блум. Раніше цього року Блум відверто поділився в подкасті On Purpose With Jay Shetty, що його стосунки з Перрі кинули виклик його інстинкту «контролю». Раніше Блум був одружений з моделлю Мірандою Керр, від якої має 13-річного сина на ім'я Флінн. Перрі поза тим мала короткий 14-місячний шлюб із коміком Расселом Брендом.  

 


«Я думаю, що коли ви перебуваєте в глибоко люблячих, відданих стосунках, ви хочете контролювати, володіти, мати і, знаєте, навіть просто відпустити ідеї, як все повинно бути, або ідею про те, що таке близькість або інтимні моменти для вас в порівнянні з ними, або що б це не було», - поділився Блум під час свого подкасту.


Цього місяця під час сесії запитань і відповідей в Instagram Перрі розповіла про свого кавалера: «Ми вже давно разом, тож я думаю, що в ньому є магія». Колишня суддя American Idol додала: «Ні, це дійсно його серце. І він подарував мені мій найкращий подарунок - Дейзі Дав Блум».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter