Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Оля Полякова потрапила у скандал через фото з росіянами

Люди

04 травня
123

Суперечки в українському медіапросторі.

Оля Полякова потрапила у скандал через фото з росіянами

Оля Полякова опублікувала світлини з росіянами, чим спровокувала хвилю обурення в українців.


На фото з Олею Поляковою і фотографинею Сонею Плакидюк була російська журналістка Ніка Білоцерківська та російський опозиціонер Олександр Невзоров. Відомо, що вони провели благодійну вечерю, під час якої зібрали кошти на дві карети "швидкої допомоги". Подію організували з нагоди виходу книги Олександра Невзорова "Походження геніальності і фашизму".

 

https://www.instagram.com/polyakovamusic/

 

Підписники в коментарях висловили своє незадоволення стосовно "хороших росіян", з якими зустрілась виконавиця. Зокрема, одна з користувачок соцмережі згадала про скандал з Тіною Кароль і засудила дії Олі Полякової.


"У той час, коли одна українська співачка (Тіна Кароль) видаляє свій кліп, випадково дізнавшись, що серед його творців є декілька людей з російськими паспортами, інша радісно позує на камеру та відпочиває в компанії росіян і, я впевнена, не бачить нічого огидного в цьому. Сам факт їхня національність: це вже причина, щоб не мати з ними НІЧОГО спільного. Я б навіть не дихала з ними одним повітрям. Фу, просто фу. Немає цьому вчинку виправдання", написала дівчина.


Також цей інцидент прокоментувала журналістка та блогерка Аліна Доротюк. Вона поширила допис, у якому висловила своє невдоволення ситуацією.

 

"Днями я побачила купу сторіз з Лазурового узбережжя Франції, де українська співачка Оля Полякова і відома фотографиня Соня Плакидюк весело спочатку готують, потім проводять так само весело час у компанії увага так званих "хароших росіян". Далі це фото, яке ви зараз бачите. На ньому наші патріотки стоять у компанії Олександра Невзорова (який проповідував ідею фашизму і був одним з авторів нової ідеології для путіна) і Ніки Білоцерківської (якій Полякова закликала дати українське громадянство). Перший типу чистосердечно визнав свої помилки і покаявся; друга готова прихистити у себе чи не всю українську біженську еліту (цікаво, чи не тому, що боїться санкцій і що залишиться без усіх своїх неземних благ на тому ж таки Лазуровому узбережжі)", зазначила журналістка.


Зазначимо, Ніка Білоцерківська на початку повномасштабного вторгнення рф в Україну засудила дії путіна та поширювала інформацію про злочини росіян у своїх соцмережах. До того ж Оля Полякова та її доньки після початку великої війни жили у блогерки. Олександр Невзоров під час президентських виборів 2012 року в росії був довіреною особою путіна, утім, від початку широкомасштабної війни разом з дружиною виїхав з рф та підтримує Україну.

 

Автор: Христина КРАСІВ

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter