Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Оля Полякова очолила українську колону на ЛГБТК-марші

Люди

02 липня
121

Оля Полякова очолила українську колону на ЛГБТК-марші

Оля Полякова у Лондоні підтримала представників ЛГБТК-спільноти на масштабному параді.

Співачка у блискучих обладунках і з мечем у руках з’явилась на щорічному Марші гордості. Вона очолила святковий мітинг, який пройшовся вулицями міста, та підтримала всіх представників української спільноти. Артистка поділилась у своєму інстаграмі кількома відео.


Спеціально для Олі дизайнери придумали войовничий образ у золотих і блакитних кольорах. На грудях символічно герб України, а доповнили вбрання корона й золотий плащ.

 

 

"Боротьба за свободу і цінність кожного українця — це те, за що наша країна щодня виборює право у двобої з рашистським злом. Війна не обирає, якої ти статі, сексуальної орієнтації або який у тебе колір очей. На передовій перемогу здобувають також військові ЛГБТІК+, права яких досі не врегульовані законодавчо в питаннях узаконення стосунків, піклування про партнера, їхнє спільне майно, дітей… Нам треба будувати країну майбутнього. Країну, повну любові, свободи, вибору та гідності. Нам не потрібно стикатися одне з одним і не можна дозволяти іншим стикатися з нами. Нам відомий справжній ворог і ми маємо спільно боротися з ним", — написала виконавиця у публікації.


Цьогоріч українська делегація для марші використала лозунг Give us wings to protect our rainbow ("Дайте нам крила, щоб захистити нашу веселку"). Це змінена фраза президента Володимира Зеленського, який у тому ж Лондоні сказав: "Ми маємо свободу. Дайте нам крила, щоб її захистити".

 

Джерело: tsn.ua

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter