Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Олександр Пономарьов поділився подробицями стосунків з жінками

Люди

01 червня
119

Взаємини знаменитостей.

Олександр Пономарьов поділився подробицями стосунків з жінками

Олександр Пономарьов назвав причини розлучень з двома дружинами та розповів, чи перебуває зараз у стосунках.


Цим артист поділився в інтерв’ю з Дмитром Гордоном.


Музикант зізнався, що через зради першої дружини Олени Мозгової їхній шлюб розпався. Відомо, що разом пара була близько 10 років. 


"У мене відбулося так у житті, що зрадили. Я спробував пробачити, потім ще раз зрадили. Я не зміг пробачити і пішов. Так сталося. Я Олену поважаю, вдячний їй за доньку. Тому нічого поганого не хочу про неї говорити", – пояснив співак.


Зазначимо, Олександр Пономарьов має доньку від Олени Мозгової, яку звуть Євгенія. Також чоловік разом з українською продюсеркою виховував її доньку, з якою в Олександра склалися довірливі стосунки.


2006 року музикант одружився з Вікторією Мартинюк, у них є спільний син Олександр. Другий шлюб виконавця тривав 4,5 роки. Зіркова пара розпалася через те, що мали різні погляди на певні життєві обставини.


"Не склалося. У мене було помилкове судження, що я людину зможу змінити. Це була моя помилка. Ми не зійшлися характерами. А потім вона сказала: "Обирай: або я, або Женя", донька моя. Женя ж зі мною жила після нашого розлучення з Оленою. Вона не дуже її любила і сказала: "Обирай". Я сказав, що доньку я обрати не можу, вона вже обрана. А дружину можу. Так ми і розійшлися", – зазначив артист.

 

До слова, під час розмови з Дмитром Гордоном співак додав, що зараз у нього в особистому житті все гаразд


"Усе добре, тому не чіпаймо це, щоб так і далі було. Я забобонна людина зі студентських років, але розумію: Біблія пише, що в це вірити не можна", – висловився Олександр Пономарьов.


Нагадаємо, днями українська співачка та солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька поділилась новиною про заручини з Павлом Тараненком.

 

Автор: Христина КРАСІВ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter