Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

"Океан Ельзи" разом зі співачкою KOLA презентували ліричну пісню про почуття

Факти

Христина КРАСІВ
19 травня 23:33
202
Джерело:

Прем'єра пісні "Коли ми двоє".

"Океан Ельзи" разом зі співачкою KOLA презентували ліричну пісню про почуття

"Океан Ельзи" і KOLA опублікували нову музичну композицію про кохання, яку записали в дуеті. Також вони виставили кліп до неї.

 

Трек "Коли ми двоє" оспівує кохання та розлуку, яку нині змушені проживати багато українських пар та сімей через повномасштабне вторгнення росії в Україну.

 

Святослав Вакарчук розповів, що з легкістю написав текст, бо йому дуже знайомі всі ті почуття, про які розповідає музична композиція.

 

«"Коли ми двоє" – пісня, яку написав буквально на одному диханні, вона з'явилась за один самотній зимовий вечір, коли сумував за родиною. І в той момент відчув, що те саме переживають зараз сотні тисяч людей, а особливо ті, які на фронті. Я з багатьма дружу, говоримо про різне, знаю їхні особисті історії. І для них розлука з близькими є надважкою, а миті коротких зустрічей з дітьми, дружиною, чоловіком чи коханою людиною – справжнє щастя», – зазначив в описі під кліпом співак.

 

Виконавиця KOLA також прокоментувала трек, для неї він дуже особливий та близький, як і для Святослава.

 

"Це дуже відверта пісня, яку зрозуміють тільки закохані, надто ті, що не мають змоги бачитися щодня, а буває й місяцями. Вона ніжна, пристрасна і трохи сумна, адже у героїв пісні “ніч лише одна”. Я дуже полюбила її, вона особлива та близька для мене особисто. Також неймовірно рада, що співаю її з кумиром мого життя Святославом Вакарчуком. Упевнена, слухачі полюблять цю пісню так само сильно, як і я",  – висловилась співачка.

 

Відомо, що соліст гурту "Океан Ельзи" зрозумів, що хоче заспівати "Коли ми двоє" в дуеті з Анастасією, коли в автівці дорогою на схід почув одну з її композицій.

 

Нагадаємо, Андрій Хливнюк і Сергій Жадан випустили оригінальну версію пісні "Правда", яка була саундтреком воєнної драми Ахтема Сеітаблаєва "Мирний-21".

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter