Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

"Океан Ельзи" разом зі співачкою KOLA презентували ліричну пісню про почуття

Факти

19 травня
164

Прем'єра пісні "Коли ми двоє".

"Океан Ельзи" разом зі співачкою KOLA презентували ліричну пісню про почуття

"Океан Ельзи" і KOLA опублікували нову музичну композицію про кохання, яку записали в дуеті. Також вони виставили кліп до неї.

 

Трек "Коли ми двоє" оспівує кохання та розлуку, яку нині змушені проживати багато українських пар та сімей через повномасштабне вторгнення росії в Україну.

 

Святослав Вакарчук розповів, що з легкістю написав текст, бо йому дуже знайомі всі ті почуття, про які розповідає музична композиція.

 

«"Коли ми двоє" – пісня, яку написав буквально на одному диханні, вона з'явилась за один самотній зимовий вечір, коли сумував за родиною. І в той момент відчув, що те саме переживають зараз сотні тисяч людей, а особливо ті, які на фронті. Я з багатьма дружу, говоримо про різне, знаю їхні особисті історії. І для них розлука з близькими є надважкою, а миті коротких зустрічей з дітьми, дружиною, чоловіком чи коханою людиною – справжнє щастя», – зазначив в описі під кліпом співак.

 

Виконавиця KOLA також прокоментувала трек, для неї він дуже особливий та близький, як і для Святослава.

 

"Це дуже відверта пісня, яку зрозуміють тільки закохані, надто ті, що не мають змоги бачитися щодня, а буває й місяцями. Вона ніжна, пристрасна і трохи сумна, адже у героїв пісні “ніч лише одна”. Я дуже полюбила її, вона особлива та близька для мене особисто. Також неймовірно рада, що співаю її з кумиром мого життя Святославом Вакарчуком. Упевнена, слухачі полюблять цю пісню так само сильно, як і я",  – висловилась співачка.

 

Відомо, що соліст гурту "Океан Ельзи" зрозумів, що хоче заспівати "Коли ми двоє" в дуеті з Анастасією, коли в автівці дорогою на схід почув одну з її композицій.

 

Нагадаємо, Андрій Хливнюк і Сергій Жадан випустили оригінальну версію пісні "Правда", яка була саундтреком воєнної драми Ахтема Сеітаблаєва "Мирний-21".

Автор: Христина КРАСІВ

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter