Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ніна Добрев та інші зірки завітали на Тиждень моди у Нью-Йорку

Люди

Степан СЕМКІВ
18 вересня 11:14
333
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Ніна Добрев відновилась після аварії

Ніна Добрев та інші зірки завітали на Тиждень моди у Нью-Йорку
Зіркова поява на Тижні моди

Життєві історії

 

 

Канадська актриса болгарського походження Ніна Добрев приєдналася до таких знаменитостей, як Керрі Вашингтон, Шейлін Вудлі та Олівія Вайльд, серед багатьох інших на показі Michael Kors Spring 2025 під час Тижня моди в Нью-Йорку. Вона мала неймовірний вигляд у своєму розкішному блискучому ансамблі, довівши, що вона ніколи не помиляється під час Тижня моди!


Для ультрастильної червоної доріжки 35-річна випускниця «Щоденників вампіра» блищала в повністю чорному ансамблі чорної спідниці-міді та чорного блейзера з паєтками. Вона доповнила образ сумкою з відповідною ручкою, а її волосся було укладене в гладку пряму зачіску з чубчиком, що увійшов в моду.


Акторка поділилася зі своїми 26,1 мільйона підписників в інстаграмі 12 вересня фотографіями з показу Michael Kors, супроводивши їх підписом: «Як можна завершити показ мод?»: «Який спосіб закрити Тиждень моди».


«Так красиво», захоплено писав один із шанувальників у коментарях. «Така розкішна», повторив другий, а третій погодився з ним, написавши: «Маєш приголомшливий вигляд»: «Ви приголомшливі!». «Одержимий тобою», вигукнув четвертий шанувальник, супроводжуючи його двома білими смайликами-сердечками.

 


Схоже, що акторка «Возз'єднання» нарешті повертається до свого нормального життя, після того, як її графік був серйозно порушений після страшної аварії на мотоциклі кілька місяців тому, внаслідок якої вона зламала коліно, приземлившись на одну ногу під час спроби виконати трюк.


Вона докладно розповіла про нещасний випадок в ефірі програми The Talk на початку цього літа, сказавши: «Я їхала на велосипеді, не впоралася з керуванням, віскі загуло, велосипед полетів, на щастя, він не впав на мене, що, за словами лікаря, було б набагато гірше. Але коли я приземлилася, то приземлилася на одній нозі, прямій, і моє коліно просто тріснуло».


Потім Добрев докладніше розповіла про операцію, яку їй зробили, а також про те, яким було її тимчасове повсякденне життя, поки вона одужувала. «Мені зробили операцію на коліні, поставили гігантський корсет, без якого я ще не можу ходити самостійно... У мене був перелом коліна, а також відновлення хрестоподібної зв'язки і меніска», сказала вона тоді, додавши, що «я  просто дитина»: «Це лише цуценята, а вдома перегляд фільмів, фізіотерапія, їжа, сон і туалет це свого роду розклад».


Джерело: https://www.shefinds.com

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter