Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ніколас Кейдж черпає натхнення з минулого для ролі у фільмі "Довгоногий"

Люди

Марія КАЛУШ
21 червня 13:53
210
Джерело: Газета "Життєві історії"

Ніколас Кейдж і новий фільм жахів

Ніколас Кейдж черпає натхнення з минулого для ролі у фільмі "Довгоногий"

Життєві історії

 

 

Фільм, який виходить 12 липня, вже може похвалитися 100% оцінками на Rotten Tomatoes від наляканих рецензентів.


60-річний актор грає серійного вбивцю, якого переслідує агент ФБР Лі Харкер (Майка Монро), який залишає листи біля тіл на місці злочину під іменем "Довгоногий". Розслідування робить різкий поворот, коли з'являються окультні докази, а Лі також виявляє особистий зв'язок із убивцею.


Про новий захопливий фільм режисера Осгуда Перкінса відомо небагато. Кейдж розповів про свого жахливого персонажа, пояснивши, що за його образом стояла його покійна мати. Протягом життя мати Кейджа боролася з важкою депресією, проблемами психічного здоров'я та шизофренією. Актор використав власний досвід, спостерігаючи за цим, щоб створити свого персонажа.


"Я думав про це, що саме позбавило мою матір розуму, сказав він про Довгоногого в новому інтерв'ю. Для мене це був глибоко особистий виступ, тому що я виріс, намагаючись упоратися з тим, через що вона пройшла. Вона говорила словами поезії. Я не знав, як іще це описати. Я намагався втілити це в персонажа Довгоногого, тому що він справді трагічна сутність. Він у владі цих голосів, які розмовляють з ним і змушують його робити ці речі.".


Кейдж також є продюсером "Довгоногого", а Блер Андервуд і Алісія Вітт грають головні ролі.

 


Моторошний фільм уже отримав ідеальну оцінку на Rotten Tomatoes. Поки що в трейлері та постерах були лише короткі проблиски моторошного вбивці, які, як сподівається Перкінс, триматимуть глядачів у напруженні до самого кінця. "Це еквівалентно наклеюванню попереджувальної етикетки на банку з нітрогліцерином,  продовжив Ніколас для Entertainment Weekly. Монстр дуже-дуже небезпечна речовина. Спосіб його переміщення, відкриття, розгортання має бути дуже уважним."


"Забудьте про вибух кінотеатру; може вибухнути ціле місто, навіть країна, можливо, навіть світ. Він планує змінити вашу реальність. Ваші двері сприйняття відчиняться, і ваше життя не буде колишнім".


Раніше Кейдж говорив про свій зв'язок із матір'ю та її проблеми з психічним здоров'ям, навіть приписував їй свою творчу смугу.

 

Джерело: https://metro.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter