Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ніколь Кідман знімається у шпигунському серіалі про роботу ЦРУ

факти

Степан СЕМКІВ
23 липня 10:29
55
Джерело: Газета "Життєві історії"

Ніколь Кідман — агент спецпідрозділу

Ніколь Кідман знімається у шпигунському серіалі про роботу ЦРУ

 

 

Нещодавно Ніколь Кідман потішила своїх шанувальників ексклюзивним кадром з-за лаштунків, знятим на знімальному майданчику сезону «Спецназ: Левиця». 


Сюжет розгортається навколо роботи ЦРУ і зосереджений на спецпідрозділі «Левиця», що веде боротьбу зі світовим тероризмом. Туди вербують жінок, з яких роблять спершу солдатів, а потім шпигунок. Їхнє завдання заводити дружбу з нареченими, дружинами, сестрами, доньками, кузинами… тих, хто, ймовірно, належить до терористичних організацій.


57-річна володарка премії «Оскар» та ікона стилю опублікувала фото для своїх 10,1 мільйона підписників в інстаграмі, на якому зображена в елегантному брючному костюмі барвінково-блакитного кольору.

 

Улітку 2023 року Paramount+ представив перший сезон шпигунського трилера «Спецназ: Левиця». У серіалі знялася Кідман, яка не лише зіграла головну роль, а й виступила в ролі виконавчої продюсерки.


Кідман грає Кейтлін Мід, старшого оперативника ЦРУ, яка керує програмою «Левиця». Вона командує Джо, польовим офіцером, відповідальним за виконання місій програми, роль якого втілює Зої Салдана.  


У свіжому кадрі з останнього знімка Кідман зі знімального майданчика «Левиці» здається, що вона повернулася в дім своєї героїні з першого сезону. Хоча зображення залишає сюжет оповитим таємницею, воно спокушає глядачів тим, яка драма може розгорнутися в цих знайомих стінах. 


Джерело: https://www.shefinds.com

 

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter