Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ніколь Кідман і Зак Ефрон фантастично зіграли свої ролі в новій комедії

Люди

Степан СЕМКІВ
09 червня 13:17
465
Джерело: Газета "Життєві історії"

Ніколь Кідман і Зак Ефрон скоро на екранах

Ніколь Кідман і Зак Ефрон фантастично зіграли свої ролі в новій комедії

Життєві історії

 

 

Ніколь Кідман і Зак Ефрон підігрівають чутки про роман у новому трейлері Netflix "Сімейна справа". "Сімейна справа" це чергова комедія від Netflix, яка має на меті розвеселити глядачів та змусити їх задуматися над серйозними темами.


Трейлер нового фільму Netflix "Сімейна справа" заполонив інтернет, адже в ньому Ніколь Кідман та Зак Ефрон демонструють неабияку хімію на екрані. Пікантні сцени та несподівана пара збуджують шанувальників!

 


Сюжет фільму обертається навколо героїні Кідман, чиє життя перевертається з ніг на голову, коли її мати (Кідман) заводить роман з її босом (Ефрон). Цей незвичайний любовний трикутник веде до низки комічних ситуацій та змушує всіх трьох персонажів досліджувати теми кохання, сексу та ідентичності.


Трейлер насичений пікантними сценами між Кідман та Ефроном, що неабияк заінтригувало глядачів. Багато хто з них висловив свою думку в коментарях під трейлером на YouTube:
"Ніколи не думав, що побачу, як Ніколь Кідман зв'язується з Заком Ефроном. Чоловіче, цього року фільми будуть дивовижними!". "Ніколь Кідман і Зак Ефрон у фільмі це те, чого я не очікував". "Зважаючи на те, що ціни на підписку Netflix зростають, фільми, безумовно, стають кращими".


Хоча деякі глядачі були здивовані несподіваним дуетом, інші з ентузіазмом сприйняли цю пару. 


"Сімейна справа" дебютує на Netflix 28 червня, тож вже зовсім скоро ми зможемо побачити, як ця історія розгортається на екрані. Чи справді між героями Кідман та Ефрона виникнуть романтичні почуття? Чи зможуть вони подолати всі труднощі, що виникнуть на їхньому шляху? 


Режисером фільму виступив Адам Флітман, який раніше зняв такі комедії, як "Широко ступити" та "Сімейка Фанчерів". Сценарій написали Кейт Кендалл та Макс Блек. У фільмі також знімаються Джої Кінг, Себастьян Кассель, Шері Кола.


Джерело: https://www.the-express.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter