Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ніколь Кідман допомагає своїй доньці дебютувати на подіумі

Люди

Марія КАЛУШ
08 жовтня 10:15
257
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Ніколь Кідман і хвиля критики

Ніколь Кідман допомагає своїй доньці дебютувати на подіумі
Донька Кідман на червоній доріжці

Життєві історії

 

 

Якщо ви не знали, Тиждень моди триває значно довше, ніж просто тиждень, і моделі все ще ходять подіумами в усьому світі. Нещодавно донька Ніколь Кідман, Сандей Роуз, дебютувала на подіумі в показі Miu Miu осінь / зима 2024 у Парижі вперше як модель. 


Однак багато шанувальників не особливо раді моделі-початківиці, стверджуючи, що вона отримала роботу лише завдяки своїм знаменитим батькам. 


Дебют Сандей Роуз став вірусним у соціальних мережах, оскільки 16-річна дівчина отримала змогу не лише взяти участь у шоу, а й відкрити його. Вона вигулькувала на подіумі в білій бавовняній сукні, вирізаній трохи вище від коліна, зі стрічкою, що тягнеться від декольте. Сукня також мала тонкий мереживний поділ і кілька невеликих вирізів на талії.

 


Її довге світле волосся було розпущене на спину та заправлене за вуха, а її макіяж був простим, природним. Сандей доповнила чорні туфлі з відкритим носком і чорні гетри. Незважаючи на те, що вона мала приголомшливмй вигляд, у неї було досить надуте обличчя — можливо, вона просто нервувалася?


Незалежно від того, як Сандей Роуз справді отримала свою роботу на подіумі, багато шанувальників вирішили, що це яскравий приклад кумівства, оскільки її відомі батьки, Ніколь Кідман і Кіт Урбан, відіграють велику роль в ухваленні рішення про її участь у шоу. 


«Кумівство в найкращому вигляді», — написала одна людина в коментарі в інстаграмі. «Мені здається, моделей більше не знають», — написав інший чоловік. «Я думаю, що знаменитості народжують їх сьогодні». «Обрана професія Nepo babies», — додав інший.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter