Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Наталія Могилевська готова стати мамою

Факти

21 серпня
1212

Наталія Могилевська готова стати мамою

Наталія Могилевська — українська співачка і ведуча, зізналася, що вже готова народити, й пояснила, чому раніше про це не думала. Про це вона повідомила під час інтерв’ю "Говорить Суханов".


Артистка розповіла Олексію Суханову, що вона вже пройшла довгий шлях роботи над собою, тож тепер готова стати мамою.

 

Скриншот із відео


За її словами, у неї ніколи не було комплексів щодо дітей. Могилевська вважає, що сім’я має починатись із чоловіка і жінки, а потім уже дитина. І доповнила, що задумалась про народження лишень цьогоріч, після того як зустріла коханого чоловіка.


"Річ у тому, що я на цю тему серйозно захворіла і це стало моїм величезним бажанням лише впродовж останнього року. До цього я не була до цього готова, була зовсім іншою жінкою. І мені однаково, як складуться обставини. Можливо, дізнаюся, що я вагітна, можливо, ми поїдемо завтра в гарячу точку і приїдемо з малюком. Так теж може бути. Або хтось залишить кошик біля будинку. Я точно знаю: у таких людей, як я, спочатку з'являються готовність і бажання, лише після того відбудуться події. Сьогодні я готова і щасливо вірю, що це зі мною трапиться", — сказала Наталія.


Також вона пояснила, чому саме їй хочеться дітей.


"Це для мене шанс реалізувати свій головний потенціал у житті. У мене накопичилося стільки ніжності й любові. Я дуже добре знаю світ і дуже багато чого можу показати дитині. Це внутрішня потреба. Я хочу це відчути, я хочу розкритися в цьому", — висловилась виконавиця.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні історії за одну гривню.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter