Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Настя Каменських прокоментувала стосунки з Потапом

Люди

02 червня
170

Взаємини українських знаменитостей.

Настя Каменських прокоментувала стосунки з Потапом

Настя Каменських дала інтерв’ю сайту ТСН.ua і під час розмови пояснила, як відстань вплинула на їхні стосунки з Потапом.


Виконавиця зазначила, що довготривалі періоди, коли вони з Олексієм не бачаться, мають і негативний, і позитивний вплив на їхні стосунки, адже тепер час разом цінуємо значно більше. 

 

"З одного боку, це жахливо. З іншого боку, в моменти цих нечастих зустрічей ти відчуваєш настільки гостру ейфорію, настільки сильне щастя, що цей шквал емоцій тебе просто збиває з ніг. Чесно кажучи, думала, таке буває тільки в підлітковому віці. Коли весь світ перестає існувати, а є тільки ви двоє. І геть не важливо, де ви і що навколо. І ці короткі зустрічі тебе дуже насичують і наповнюють таким потужним зарядом сил та ресурсу, яких потім вистачає на те, щоб гори звернути", висловилась українська співачка.


Артистка також додала, що, попри те, що Потап уже перебуває в Україні, зірковій парі все ж не вдається так часто бачитись, як би цього хотілось.


"Ну, ми ж з Олексієм не сіамські близнюки, тож можемо бути і одне без одного, крім того, він зараз також в Україні. Іноді наші графіки збігаються, іноді – ні", сказала Настя Каменських.


Нагадаємо, днями Олексій Потапенко на свою сторінку в соціальній мережі виставив світлину з Одеси, чим натякнув на те, що повернувся в Україну.

 

Автор: Христина КРАСІВ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter