Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Наомі Кемпбелл завітала на шоу Dolce & Gabbana в Мілані

Люди

Марія КАЛУШ
23 вересня 20:05
99
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Наомі Кемпбелл і Мадонна були стильними

Наомі Кемпбелл завітала на шоу Dolce & Gabbana в Мілані
Зірки на Тижні моди в Мілані

Життєві історії

 

Супермодель Наомі Кемпбелл мала сенсаційний вигляд у яскравій сукні в сіточку, відвідавши шоу Dolce & Gabbana в суботу під час Тижня моди в Мілані. Тиждень моди триває до 23 вересняі і передбачає 57 показів і 69 презентацій.


54-річна супермодель продемонструвала свою дивовижну фігуру в розрізаній сукні-міді та показала прозорий бюстгальтер. Вона додала собі зросту парою високих туфель на шпильках, а з прикрас обрала намисто, що привертає увагу.


Наомі мала гарний настрій, коли прийшла на шоу в сонцезахисних окулярах та з чорним клатчем. Зірка помахала шанувальникам, які чекали, перш ніж зайти всередину та сісти в першому ряду поруч із Мадонною та Ешлі Грем.


Співачка Мадонна також привернула увагу, продемонструвавши своє сміливе почуття стилю в чорній мереживній вуалі та золотій короні, сидячи в першому ряду. 66-річна суперзірка одягла чорне боді та колготки в сіточку під приголомшливою фатою в поєднанні з туфлями на шпильці.


Мадонна спостерігала, як кілька моделей, з-поміж яких Ірина Шейк, вийшли на подіум у її культовому бюстгальтері.


Деякі з найбільших брендів галузі продемонстрували свої останні образи, зокрема Prada, Gucci, Bottega Veneta, Emporio Armani та Versace.


На показі не було бренду Джорджіо Армані, який натомість представив свою нову лінійку в Нью-Йорку.


Нещодавно Наомі оголосила, що об’єднує зусилля із засновником PrettyLittleThing Умаром Камані для нового величезного бізнес-підприємства. Модель розповіла, що відкриває власне агентство з пошуку талантів і партнерства KC Global Partnerships.


Агентство прагне революціонізувати ландшафт співпраці талантів і брендів на Близькому Сході та за його межами і зосереджуватиметься на стимулюванні інновацій і культури.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter