Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Наомі Кемпбелл і Мохаммед Аль Туркі підживлюють чутки про свій роман

Люди

Богдана СВІТЕНКО
11 серпня 14:00
168
Джерело: Газета "Життєві історії"

Наомі Кемпбелл і Мохаммед Аль Туркі

Наомі Кемпбелл і Мохаммед Аль Туркі підживлюють чутки про свій роман
Наомі Кемпбелл на Ібіці

Життєві історії

 

Супермодель Наомі Кемпбелл мала сенсаційний вигляд, обіймаючи Мохаммеда Аль Туркі, під час відпочинку на Ібіці. 54-річна Наомі та 38-річний Мохаммед, який є кінопродюсером, були в чудовому настрої та трималися за руки.

 

 

Кемпбелл мала невимушений вигляд, адже вона обрала костюм-двійку в богемному стилі з модною білою вкороченою блузкою та мініспідницею в тон. Також вона додала до свого образу капелюх, чорно-білу сумку, широкий пояс, сонцезахисні окуляри та декілька браслетів.

 

Наомі та Мохаммед іще більше підживили чутки про можливий роман своїм спільним відпочинком. Вони дружать уже декілька років. Чоловік уперше поділився знімком із суперзіркою у своєму інстаграмі 2021 року. Відтоді їх бачили разом на кількох заходах, зокрема, під час церемонії BAFTA на початку цього року. Торік на спеціальному святкуванні дня народження Наомі у Франції Мохаммед сидів просто біля іменинниці. Також The Sun повідомляє: «Їх об’єднала любов до моди та мистецтва, в них багато спільних друзів. Вони проводять багато часу разом, і, схоже, між ними спалахнула іскра, навіть якщо на цей момент це просто дружба».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter