Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Надя Дорофєєва розповіла, чому Кацурін на весіллі був у кедах та кепці

Люди

16 липня
126

Надя Дорофєєва розповіла, чому Кацурін на весіллі був у кедах та кепці

Надя Дорофєєва пояснила, що спочатку планували інший образ на весілля. А за два дні до події вони вирішили змінити вигляд ресторатора Міши Кацуріна. 


Щойно новоспечена пара поділилась фотографіями зі свого весілля в Instagram, у мережі відразу почали обговорювати образи наречених. Сукня та фата співачки сподобались шанувальникам, а от Мішу розкритикували.


На церемонії чоловік був у піджаку від відомого бренду Maison Margiela, у широких штанах, сорочці, кедах і кепці. Це дуже не сподобалось фанатам, які вважають, що кепці та кедам на весіллі не місце.


Артистка розповіла виданню Vogue, що спочатку пара планувала зовсім інший образ для Міші. Рішення про зміну вбрання з’явилось лише за два дні до церемонії.


"Для Міші ми пошили костюм, який так і не використали. Тому що це було зовсім не його. А хотілося, щоб Міша виглядав як Міша. За два дні до церемонії разом із Танею Немченко підібрали цей образ", — пояснила знаменитість.

 

Фото: https://www.instagram.com/nadyadorofeeva/


Також зірка поділилась своїми враженнями після свята.


"Церемонія для мене — найголовніший елемент весілля, це про кохання, емоції, почуття. І вона вийшла емоційно потужною. Церемоніймейстером була моя подруга Лера Бородіна, яка сильно хвилювалася, але саме завдяки цій щирості це й було так чуттєво і потужно. Це було єднання", — додала Надя.


Нагадаємо, нещодавно зіркова пара провела таємне весілля і поділилася світлинами з церемонії.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter