Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Надія Матвєєва розповіла про алкогольну залежність батька

Факти

09 серпня
99

Зірка навіть пропрацьовувала дитячі травми у психолога

Надія Матвєєва розповіла про алкогольну залежність батька

Надія Матвєєва — українська телеведуча, поділилась під час інтерв’ю Славі Дьоміну тим, що її батько вживав багато алкогольних напоїв.


Про своє особисте життя артистка майже не розповідає. Одначе дитинство у неї було важким, адже батько, який працював на будівництві, пив чимало спиртного.


"Він пропивав гроші. Мама навіть не знала, скільки він заробляє. Вона працювала нянею, а згодом на котельні, тому була невеличка заробітна платня. Мама вимушена була жити так: те, що тато давав, витрачати на потреби, тоді брати у бабусі, а потім віддавати. І так постійно", — висловилась знаменитість.

 

Скриншот із відео


Тільки у дорослому віці, після сеансів у психолога, ведуча усвідомила, що батько дійсно її любив, особливо коли був тверезим. За її словами, тато хвалився і розповідав про донечку на роботі.


Матвєєва намагалась підтримувати зв’язок із батьком аж до його смерті, але завжди розмови закінчувались однаково. 


"Дипломатично намагаюсь спитати, як справи, а потім щось спрацьовує під синькою, і він каже: та пішла ти н*х і все. Напевно, в якийсь момент у нього була білка, і він не міг позбутися цієї залежності. В останні його роки він вискакував на сходову клітину голим, погрожував сусідам, бив колегу на роботі. Алкоголь руйнує особистість. Він страшно помер — увійшов у запій. Стояв на балконі, одягався і впав. Декілька днів пролежав там, а тоді мамі повідомили, що треба приїхати подивитися", — доповнила ведуча.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter