Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

На Віна Дізеля подали до суду за сексуальне насильство

Люди

Євген ЛЮДКЕВИЧ
22 грудня 10:14
804
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Позов подали проти знаменитості і його продюсерської компанії

На Віна Дізеля подали до суду за сексуальне насильство

ЗІРКИ

 

Віна Дізеля — американського актора і режисера, колишня помічниця Аста Йонассон звинуватила за домагання та незаконне розірвання контракту. Про це повідомляє видання People.


У скарзі, поданій у Лос-Анджелесі в четвер, позивачка стверджує, що 2010 року в готелі St. Regis в Атланті зірка і продюсер "Форсажу" силою потягнув Йонассон на ліжко, обмацував її груди та ноги й мастурбував. 


Згідно із судовим документом, продюсерська компанія Дізеля One Race Films найняла Йонассон, щоб вона допомагала акторові в Атланті, де його команда знімала "Форсаж-5: Пограбування в Ріо" 2011 року. Також зазначено, що за декілька годин Асту Йонассон звільнила Саманта Вінсент, сестра Віна та президентка One Race Films.


"Їй було ясно, що її звільняють, тому що вона більше не була корисною — Він Дізель використовував її для задоволення своїх сексуальних бажань, а вона чинила опір його сексуальним насильствам. Пані Юнассон відчувала себе сміттям, яке слід викинути", — йдеться у позові.

 


У документах також стверджується, що вона підійшла до вхідних дверей номера, де актор підтягнув її "сукню до талії та притулився до її тіла, проводячи руками по верхній частині ніг пані Юнассон, враховуючи її внутрішню частину стегон". Потім помічниця втекла до ванної кімнати, де Дізель нібито притиснув її до стіни та мастурбував.


"Налякана пані Йонассон заплющила очі, намагаючись відмежуватися від сексуального насильства та не розлютити його", — йдеться в заяві.

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter