Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Морган Фрімен, Тоні Голдвін та інші «кінопрезиденти» дали поради Джо Байдену

Люди

Євген ЛЮДКЕВИЧ
08 березня 07:48
475
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Актори поговорили з президентом США

Морган Фрімен, Тоні Голдвін та інші «кінопрезиденти» дали поради Джо Байдену

ШОУ-БІЗНЕС

 

Напередодні свого виступу про становище країни 81-річний Байден у четвер залучив акторів, які грали президентів на телебаченні та в кіно, щоб отримати поради: Майкла Дугласа, Джіну Девіс, Білла Пуллмана, Морган Фрімена та Тоні Голдвіна. Про це повідомляє видання People.


«Ви, мабуть, чули, що в мене незабаром велика промова. Тож я подумав, що почую від людей, які вже виконували цю роботу раніше. Я ніколи не спілкувався з такою кількістю президентів одночасно, — написав Байден у X (раніше відомий як Twitter).


86-річний Фрімен дає першу пораду — як колишній «верховний головнокомандувач» у фільмі «Зіткнення з безоднею» — і жартує про те, з чим йому довелося мати справу як президентові.

 


«Ну, сер, як президент, мені довелося мати справу лише з метеором», — почав Фрімен. «Одним із речей, які випливли з мого виступу перед людьми, була надія. Надія є найсильнішою силою, яку ми маємо в цій країні».


Потім зірка серіалу «Скандал» 63-річний Голдвін зауважив, що його перебування на посаді не завжди було доречним, і почав свою пораду з того, що він «повівся дуже погано».

 


 «Скажіть їм, що ви існуєте для них. Скажіть їм, що вони роблять вас кращою людиною», — пояснив він.


Зірка «Дня Незалежност» Білл Пуллман пожартував, що під час свого президентства йому «було легко», додавши: «Ми просто мали загарбників, які прийшли з космосу і хотіли з нами возитися, і це має тенденцію об’єднувати людей».

 

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter