Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

MONATIK переклав свій російськомовний хіт

Люди

04 квітня
178

Repair-новий проєкт співака

MONATIK переклав свій російськомовний хіт

MONATIK запустив новий проєкт "Repair", завдяки якому ознайомлюватиме слухачів із новими версіями своїх популярних пісень.

 

Після повномасштабного вторгнення росії в Україну співак вирішив, що перекладатиме свої хіти українською. Першою російськомовною піснею, яку Дмитро Монатік трансформував, став трек "Каждый раз", який опублікували ще 2019 року. Українськомовна версія пісні тепер називається "Кожний раз".

 

Зазначимо, артист багато допомагає Україні. Він проводить збори, концерти й тури, під час яких збирає кошти для ЗСУ та для інших людей, які цього потребують.


До того ж нещодавно виконавець зробив розіграш ексклюзивного кастомізованого кросівка з резервної пари на НСК "Олімпійський". Його можна виграти за донат на суму від 200 гривень. Артист розписав кросівок власноруч. Ця ініціатива має за мету допомогти дитячій лікарні "Охматдит". Розіграш закінчується 7 квітня.

 

Нагадаємо, нещодавно MONATIK випустив новий трек "Сила", в якому возвеличує незламність українців. У цій музичній композиції співак поєднав жанрові особливості хіп-хопу та попмузики. Також у пісні присутній мотиваційний реп та потужна усна поезія.

Автор: Христина КРАСІВ

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter