Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Мішель Андраде розповіла, чому не спілкується з Потапом

Люди

06 серпня
110

Мішель Андраде розповіла, чому не спілкується з Потапом

Мішель Андраде — співачка українсько-болівійського походження, прокоментувала на подкасті GLOSTER FM, у яких взаєминах з колишнім продюсером Потапом. 


Артистка зізналась, що, коли вона зупинила співпрацю з MOЗGI Entertainment, то обійшлось без скандалів. Ба, навіть продюсери залишили їй змогу співати композиції, створені під час роботи з MOЗGI. 


Одначе, за словами Мішель, Олексій Потапенко на неї образився.


"Він творча людина. Я не хочу якогось сексизму зараз, але мені здається, що він образився на мене. Тому що він вклав своє серце і свої гроші. Я також вклала свою душу і свій час, свою молодість. Мені здається, він досі тримає якусь образу всередині", — зізналась Мішель Андраде.

 

Фото: https://www.instagram.com/mishvirmish/

 

Також Андраде пояснила, через які причини вона пішла з лейбла. На момент, коли прийняли в MOЗGI Entertainment, їй було лише 18 років. Згодом вона росла, а відповідно змінювався і світогляд на власну творчість. 


"Мені було більш незручно через творчість, через музику, яку я хотіла випускати. Мені не давали змоги це робити. Я розумію зараз чому. Але тоді мені здавалося, що вони мене не розуміли. В якийсь момент, коли я залишилася без них і випустила декілька своїх пісень, зрозуміла, що є творчість для себе, є бізнес, який треба створювати. Це твій заробіток. Я зрозуміла їх. Я ніколи не жалкувала про те, що ми розійшлися, що ми вже не разом. Це мій досвід. Я за нього дуже вдячна", — доповнила співачка.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter