Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Міша Коллінз у свій день народження закликав донатити на розмінування України

Факти

21 серпня
239

Міша Коллінз у свій день народження закликав донатити на розмінування України

Міша Коллінз — американський актор, зірка серіалу "Надприродне", закликав своїх фанатів жертвувати кошти на підтримку і розмінування України, щоб потішити його у свято. Про це він повідомив на своїй Instagram-сторінці.


Міша підтримує Україну ще від перших днів великомасштабного вторгнення. Він засудив росію, а нещодавно став амбасадором ініціативи з підтримки нашої держави UNITED24.


У свій день народження зірка "Перерваного життя" та "Усі жінки — відьми" запустив збір на розмінування території України.


"Це мій день народження. Зазвичай я намагаюся нічого не робити з цієї нагоди, але зрозумів, що хочу чогось. Я був би радий, якби ви зробили свій внесок у ці зусилля з розмінування, щоб допомогти врятувати мирне населення України", — підписав допис Коллінз.

 

Він також опублікував світлину, на якій тримає синьо-жовті прапорці.

 

Фото: instagram.com/misha/


"Це терміновий і надзвичайно ефективний спосіб витратити кілька доларів. Зробите пожертву для України, щоб потішити мене на мій день народження?" — доповнив актор.


Нагадаємо, у травні він приїздив до Києва, де зустрівся з Володимиром Зеленським та запевнив, що допомагатиме нам у розмінуванні. За його словами, це особисте питання.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні історії за одну гривню.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter